Avukatlar Sahnede!

KÜLTÜR 22.11.2023 - 10:10, Güncelleme: 22.11.2023 - 10:10 7821+ kez okundu.
 

Avukatlar Sahnede!

Giresun Barosu Tiyatro Kulübü, Vahit Sütlaş Sahnesi’nde sergiledikleri “Devekuşu Ortaya Karışık" adlı oyunuyla, büyük beğeni topladı.
Giresun Barosu Tiyatro Kulübü tarafından, geçtiğimiz günlerde Vahit Sütlaş sahnesinde sergilenen "Devekuşu Ortaya Karışık" adlı oyun; tiyatro severlerden tam not aldı. Avukatlar, stajyer avukatlar, hakimler, savcılar, adliye personelleri, aileleri, Özel Ada ve Kent Hastanesi çalışanları ve dışarıdan gelen misafirleri için ücretsiz sahnelendi.  Yoğun katılım ile sahnelenen tiyatro oyunu, Giresun’da büyük beğeni topladı.  Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir, Av. Güngör Bölükbaşı, Av. Aylin Benek Çiftci, Av. Mustafa Çiftci, Av. Sefa Öztürk, Av. Eren Naci Aksoy, Elif Yıldırım, Stj. Av.Kardelen Turan, Stj. Av. İzlem Anapa ile Hafize Derbeder ve Ali İlker Pir'in oynadığı oyunun yönetmenliğini ise Erdoğan Cüneyt Kamanoğlu yaptı.
Giresun Barosu Tiyatro Kulübü, Vahit Sütlaş Sahnesi’nde sergiledikleri “Devekuşu Ortaya Karışık" adlı oyunuyla, büyük beğeni topladı.

Giresun Barosu Tiyatro Kulübü tarafından, geçtiğimiz günlerde Vahit Sütlaş sahnesinde sergilenen "Devekuşu Ortaya Karışık" adlı oyun; tiyatro severlerden tam not aldı. Avukatlar, stajyer avukatlar, hakimler, savcılar, adliye personelleri, aileleri, Özel Ada ve Kent Hastanesi çalışanları ve dışarıdan gelen misafirleri için ücretsiz sahnelendi. 

Yoğun katılım ile sahnelenen tiyatro oyunu, Giresun’da büyük beğeni topladı.  Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir, Av. Güngör Bölükbaşı, Av. Aylin Benek Çiftci, Av. Mustafa Çiftci, Av. Sefa Öztürk, Av. Eren Naci Aksoy, Elif Yıldırım, Stj. Av.Kardelen Turan, Stj. Av. İzlem Anapa ile Hafize Derbeder ve Ali İlker Pir'in oynadığı oyunun yönetmenliğini ise Erdoğan Cüneyt Kamanoğlu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.