Avukat Karaman’a meslektaşlarından doğum günü sürprizi

YAŞAM 06.05.2024 - 18:20, Güncelleme: 06.05.2024 - 18:20 4476 kez okundu.
 

Avukat Karaman’a meslektaşlarından doğum günü sürprizi

Giresun Barosu'na kayıtlı Avukat Arabulucu ve Giresun Belediyesi Meclis Üyesi Nuri Karaman’a meslektaşları sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.
İş yoğunluğunda özel gününü unutan Karaman, ofise geldiğinde sürprizle karşılaştı. Avukat arkadaşlarının kendisi için hazırladığı doğum günü kutlaması karşısında duygulanan Nuri Karaman, pasta üzerindeki mumları alkışlar eşliğinde üfleyerek söndürdü. Avukat Nuri Karaman, “Avukatlık ofisimde arkadaşlar doğum günü sürprizi yaptılar. Yaş artık 50 küsur. Doğum günümü bizzat arayarak mesajlarla ve sosyal medyadan kutlayan arkadaşlar ve dostlara teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi. Bizde Yıldız Haber ailesi olarak kendisine uzun ve mutlu yıllar diliyoruz. 
Giresun Barosu'na kayıtlı Avukat Arabulucu ve Giresun Belediyesi Meclis Üyesi Nuri Karaman’a meslektaşları sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.

İş yoğunluğunda özel gününü unutan Karaman, ofise geldiğinde sürprizle karşılaştı. Avukat arkadaşlarının kendisi için hazırladığı doğum günü kutlaması karşısında duygulanan Nuri Karaman, pasta üzerindeki mumları alkışlar eşliğinde üfleyerek söndürdü.

Avukat Nuri Karaman, “Avukatlık ofisimde arkadaşlar doğum günü sürprizi yaptılar. Yaş artık 50 küsur. Doğum günümü bizzat arayarak mesajlarla ve sosyal medyadan kutlayan arkadaşlar ve dostlara teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Bizde Yıldız Haber ailesi olarak kendisine uzun ve mutlu yıllar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.