‘Artık değişim zamanıdır’

SİYASET 22.02.2024 - 17:44, Güncelleme: 22.02.2024 - 17:49 4543+ kez okundu.
 

‘Artık değişim zamanıdır’

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Sanayi Mahallesi’ndeki seçmenlerle bir araya geldi.
Akşam saatlerinde gerçekleşen buluşmaya, Sanayi Mahallesi ve Ali Durağı Mevkii sakinlerinin geniş bir katılım sağladığı görüldü. Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Adayı Sıbıç, “Artık değişim zamanıdır. Bulancak için çalışma vaktidir. Sanayi Mahallesi’nde böylesine coşkulu bir kalabalığa seslenmek bizi onurlandırdı. 1 Nisan’da farklı bir Bulancak hayali ile uyanmak için sabırsızlanıyoruz” dedi. Konuşması sık sık yarıda kesilerek tezahüratlar ve alkışlarla karşılanan Sıbıç, Sanayi Mahallesi’nde gördüğü ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Sanayi Mahallesi’ndeki seçmenlerle bir araya geldi.

Akşam saatlerinde gerçekleşen buluşmaya, Sanayi Mahallesi ve Ali Durağı Mevkii sakinlerinin geniş bir katılım sağladığı görüldü.

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Adayı Sıbıç, “Artık değişim zamanıdır. Bulancak için çalışma vaktidir. Sanayi Mahallesi’nde böylesine coşkulu bir kalabalığa seslenmek bizi onurlandırdı. 1 Nisan’da farklı bir Bulancak hayali ile uyanmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Konuşması sık sık yarıda kesilerek tezahüratlar ve alkışlarla karşılanan Sıbıç, Sanayi Mahallesi’nde gördüğü ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.