Arslan Ticaret, Ustaları bir araya getirdi!

EĞİTİM 16.05.2024 - 21:55, Güncelleme: 16.05.2024 - 21:59 6202+ kez okundu.
 

Arslan Ticaret, Ustaları bir araya getirdi!

Bulancak'ta faaliyet gösteren Arslan Ticaret, bayiliğini üstlendiği KYK Yapı Kimyasal uzmanları tarafından bölgedeki ustalara seminer verdi.
Ramada Otelde gerçekleşen seminerde Bulancak, Piraziz ve Giresun'da ki seramik ustaları, KYK Yapı Kimyasallarının uzmanlarını verdiği usta seminerinde bir araya geldi. Seminere yoğun ilgi gösteren ustalara, seramik uygulaması ve su yalıtım & izolasyon konularında detaylı bilgiler aktarıldı. Seminerde, KYK Yapı Kimyasalları uzmanları tarafından sunulan bilgilendirici sunumlar ile ustaların sektördeki bilgi ve becerilerini geliştirmeleri hedeflendi. Seramik uygulamalarında en güncel teknikler ve su yalıtım & izolasyon çözümleri ele alınırken, ustalara uygulamada karşılaşılabilecek sorunlara karşı da pratik çözümler sunuldu. Seminerin sonunda ustalara, Arslan Ticaret sahipleri Kazım Arslan ve oğlu Soner Arslan tarafından KYK Yapı Kimyasal ürünleri ve sektöre dair güncel bilgiler içeren hediyeler verildi.
Bulancak'ta faaliyet gösteren Arslan Ticaret, bayiliğini üstlendiği KYK Yapı Kimyasal uzmanları tarafından bölgedeki ustalara seminer verdi.

Ramada Otelde gerçekleşen seminerde Bulancak, Piraziz ve Giresun'da ki seramik ustaları, KYK Yapı Kimyasallarının uzmanlarını verdiği usta seminerinde bir araya geldi. Seminere yoğun ilgi gösteren ustalara, seramik uygulaması ve su yalıtım & izolasyon konularında detaylı bilgiler aktarıldı.

Seminerde, KYK Yapı Kimyasalları uzmanları tarafından sunulan bilgilendirici sunumlar ile ustaların sektördeki bilgi ve becerilerini geliştirmeleri hedeflendi. Seramik uygulamalarında en güncel teknikler ve su yalıtım & izolasyon çözümleri ele alınırken, ustalara uygulamada karşılaşılabilecek sorunlara karşı da pratik çözümler sunuldu.

Seminerin sonunda ustalara, Arslan Ticaret sahipleri Kazım Arslan ve oğlu Soner Arslan tarafından KYK Yapı Kimyasal ürünleri ve sektöre dair güncel bilgiler içeren hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.