Alucra Asliye Hukuk Mahkemesinden ilan

RESMİ İLAN 17.10.2023 - 00:01 36274+ kez okundu.
 

Alucra Asliye Hukuk Mahkemesinden ilan

T.C. ALUCRA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İ L A N ESAS NO : 2022/53 Esas Davacı Adı Soyadı:          Davalı Adı Soyadı          Dava: MEHMET DANALIOĞLU          ALUCRA AKÇİÇEK KÖYÜ MUHTARLIĞI          Tapusuz Taşınmaz Tescili (Kişilerce Açılan) Aşağıda tarafları yazılı mahkememizde görülen Tapusuz Taşınmaz Tescili (Kişilerce Açılan) davası nedeniyle; Dava konusu Giresun ili Alucra ilçesi Akçiçek köyü, 164 ada 1 ve 2 parsel sayılı taşınmaz ile ilgili olarak tescil harici bırakılan ve ekte gönderilen fen raporunda Aharfi ile işaretli alanlar ile ilgili TMK 713/4-5 amir hükmü gereği fen raporu ile birlikte çıkarılan ilandır. Dava konusu yerle ilgili itirazları olanların 3 ay süre içerisinde mahkememize başvurabilecekleri ilan olunur.
T.C. ALUCRA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

İ L A N
ESAS NO : 2022/53 Esas

Davacı Adı Soyadı:          Davalı Adı Soyadı          Dava:
MEHMET DANALIOĞLU          ALUCRA AKÇİÇEK KÖYÜ MUHTARLIĞI          Tapusuz Taşınmaz Tescili (Kişilerce Açılan)

Aşağıda tarafları yazılı mahkememizde görülen Tapusuz Taşınmaz Tescili (Kişilerce Açılan) davası nedeniyle; Dava konusu Giresun ili Alucra ilçesi Akçiçek köyü, 164 ada 1 ve 2 parsel sayılı taşınmaz ile ilgili olarak tescil harici bırakılan ve ekte gönderilen fen raporunda Aharfi ile işaretli alanlar ile ilgili TMK 713/4-5 amir hükmü gereği fen raporu ile birlikte çıkarılan ilandır. Dava konusu yerle ilgili itirazları olanların 3 ay süre içerisinde mahkememize başvurabilecekleri ilan olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.