Alparslan’dan Bahçeliye Ziyaret!

SİYASET 21.11.2023 - 17:19, Güncelleme: 21.11.2023 - 18:56 4917+ kez okundu.
 

Alparslan’dan Bahçeliye Ziyaret!

Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan ve Fatih Alparslan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
MHP Genel Merkezi’nde Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Alparslan, Topal Osman, Giresunspor ve Türk Bayrağı’nın bir arada olduğu tabloyu Bahçeli’ye takdim etti. Yerel ve bölgesel konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Devlet Bahçeli ve Tanju Alparslan, sohbet sonra hatıra fotoğrafı çekilerek ziyareti sonlandırdı.  Fatih Alparslan Adaylık Başvurusunu Yaptı 31 Mart 2024 seçimlerinde MHP'den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olan Fatih Alparslan, Genel Merkeze giderek bizzat resmi başvurusunu yaptı. MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan ile birlikte Belediye Başkan Aday Adaylığını resmiyete döken Fatih Alparslan, başvuru sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, adaylık sürecini tamamladığını belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan ve Fatih Alparslan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

MHP Genel Merkezi’nde Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Alparslan, Topal Osman, Giresunspor ve Türk Bayrağı’nın bir arada olduğu tabloyu Bahçeli’ye takdim etti.

Yerel ve bölgesel konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Devlet Bahçeli ve Tanju Alparslan, sohbet sonra hatıra fotoğrafı çekilerek ziyareti sonlandırdı. 

Fatih Alparslan Adaylık Başvurusunu Yaptı
31 Mart 2024 seçimlerinde MHP'den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olan Fatih Alparslan, Genel Merkeze giderek bizzat resmi başvurusunu yaptı.

MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan ile birlikte Belediye Başkan Aday Adaylığını resmiyete döken Fatih Alparslan, başvuru sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, adaylık sürecini tamamladığını belirtti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.