AK Parti'li Karaman, CHP Adayı Köse'yi Giresun'u bilmemekle eleştirdi; '5 yıl mecliste ne iş yaptınız?'

SİYASET 25.02.2024 - 00:27, Güncelleme: 25.02.2024 - 00:51 5310+ kez okundu.
 

AK Parti'li Karaman, CHP Adayı Köse'yi Giresun'u bilmemekle eleştirdi; '5 yıl mecliste ne iş yaptınız?'

Giresun Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve 31 Mart seçimlerinde de Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Arabulucu Avukat Nuri Karaman, CHP Adayı Fuat Köse'ye tepki gösterdi.
Karaman, gazetemize yaptığı açıklamada, "2019 seçimlerinde CHP'den Belediye Meclis Üyesi seçilen sayın Fuat Köse, 5 yıl görev yaptığı Belediye Meclisinde Belediyenin hizmetlerini görmek istememiş olacak ki, başkan adayı olarak açıkladığı projelerde Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu'nun talimatlarıyla yapılan yöresel satış yerlerinden bile haberi yok. Giresun'a Kadınlar Pazarı projesi müjdesi açıklayan sayın Köse, Çınarlar'da ve Bulancak Durağı yanında bulunan modern yöresel satış yerlerine uğramamış olacak ki, var olan pazarlar için müjde açıklıyor. Yaşadığı şehirden bihaber olmak hele de görev yaptığı belediyenin icraatlarinden bihaber olmak garip bir durum. Kendi insanından bihaber insanların bu şehri yönetmeye talip olması çok acı bir durumdur" dedi. Arabulucu&Avukat Nuri Karaman AK Parti Belediye Meclis Üyesi
Giresun Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve 31 Mart seçimlerinde de Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Arabulucu Avukat Nuri Karaman, CHP Adayı Fuat Köse'ye tepki gösterdi.

Karaman, gazetemize yaptığı açıklamada, "2019 seçimlerinde CHP'den Belediye Meclis Üyesi seçilen sayın Fuat Köse, 5 yıl görev yaptığı Belediye Meclisinde Belediyenin hizmetlerini görmek istememiş olacak ki, başkan adayı olarak açıkladığı projelerde Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu'nun talimatlarıyla yapılan yöresel satış yerlerinden bile haberi yok. Giresun'a Kadınlar Pazarı projesi müjdesi açıklayan sayın Köse, Çınarlar'da ve Bulancak Durağı yanında bulunan modern yöresel satış yerlerine uğramamış olacak ki, var olan pazarlar için müjde açıklıyor. Yaşadığı şehirden bihaber olmak hele de görev yaptığı belediyenin icraatlarinden bihaber olmak garip bir durum. Kendi insanından bihaber insanların bu şehri yönetmeye talip olması çok acı bir durumdur" dedi.

Arabulucu&Avukat Nuri Karaman

AK Parti Belediye Meclis Üyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.