AK Parti’de heyecan dorukta!

SİYASET 18.12.2023 - 18:03, Güncelleme: 18.12.2023 - 18:15 11279+ kez okundu.
 

AK Parti’de heyecan dorukta!

31 Mart seçimleri öncesi AK Parti’de adayın kim olacağı sorusu hala gündemdeki yerini koruyor.
Genel Merkez tarafından anket çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, Bulancak’ta mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar’ın doğal aday olarak devam ettiği süreçte aday adaylığı başvurusunda bulunan Hamit Karaoğlanoğlu, Bilal Yılmaz, Emrullah Guguk, Salih Koç, Birol Aktay, Muhammed Aksu, Ömer Karahasan, Ömer Dik, Erol Türkmen, Yusuf Mercan, Oktay Karaman, Abdulkadir Tanrıverdi ve Bahtiyar Hüsem isimleri saha çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Recep Yakar ve mevcut İlçe Başkanı Necati Yıldırım’ın fotoğraflarını da paylaşan vatandaşlar heyecanın doruğa çıkmasına neden olurken, Pazartesi günü yapılan telefon anketinde Ali Fatoğlu isminin de telaffuz edilerek ankete dahil edilmesi heyecanı daha da yükseltti.
31 Mart seçimleri öncesi AK Parti’de adayın kim olacağı sorusu hala gündemdeki yerini koruyor.

Genel Merkez tarafından anket çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, Bulancak’ta mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar’ın doğal aday olarak devam ettiği süreçte aday adaylığı başvurusunda bulunan Hamit Karaoğlanoğlu, Bilal Yılmaz, Emrullah Guguk, Salih Koç, Birol Aktay, Muhammed Aksu, Ömer Karahasan, Ömer Dik, Erol Türkmen, Yusuf Mercan, Oktay Karaman, Abdulkadir Tanrıverdi ve Bahtiyar Hüsem isimleri saha çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Recep Yakar ve mevcut İlçe Başkanı Necati Yıldırım’ın fotoğraflarını da paylaşan vatandaşlar heyecanın doruğa çıkmasına neden olurken, Pazartesi günü yapılan telefon anketinde Ali Fatoğlu isminin de telaffuz edilerek ankete dahil edilmesi heyecanı daha da yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.