AK Parti Kadın Kollarından Bulancak’ta sosyal hizmet ziyareti
AK Parti Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Çakır Öztürk, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hizmete sunulan Mobil Sosyal Hizmet Aracı’nın Bulancak’taki çalışmalarını yerinde takip etti.
Kaynak: Bülten.
Vatandaşların sosyal hizmet modellerine daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi amacıyla hizmet veren Mobil Sosyal Hizmet Aracı, Bulancak’ta vatandaşlarla buluştu.
Öztürk, araçta yürütülen çalışmalar, vatandaşlara sunulan rehberlik hizmetleri ve başvuru süreçleri hakkında görevlilerden bilgi aldı.
Sosyal hizmetler vatandaşın ayağına gidiyor
Mobil hizmet araçlarının özellikle yaşlılar, engelliler, dezavantajlı gruplar ve ihtiyaç sahibi aileler açısından önemli kolaylık sağladığını belirten Öztürk, sosyal devlet anlayışının vatandaşın bulunduğu noktaya kadar ulaştırıldığını ifade etti.
İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Fatmanur Çakır Öztürk, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın Mobil Sosyal Hizmet Aracı ile vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine doğrudan ve zahmetsizce ulaşabilmesi adına Bulancak ilçemizde yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Sosyal devlet ilkesini sahanın her noktasına taşıyan, özveri ve gayretle vatandaşlarımızın derdine ortak olan tüm sosyal hizmet personellerimize gönülden teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Mobil Sosyal Hizmet Aracı’nın Bulancak’taki çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaç duydukları sosyal hizmetlere daha hızlı ve yerinde erişmesi hedefleniyor.
Galeri
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Cavit Arslan vefat etti
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Bulancak sahilinde hareketli dakikalar: Çantası kayalıklarda bulundu, kendisi aranıyor!







