AGD’den Giresun’da Filistin İçin dayanışma çadırı ve kermes!

DÜNYA 02.11.2023 - 11:16, Güncelleme: 02.11.2023 - 11:16 16708+ kez okundu.
 

AGD’den Giresun’da Filistin İçin dayanışma çadırı ve kermes!

Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi Filistin’e destek ve Filistinlilerle dayanışma ve Filistin meselesi hakkında bilgilendirme için Atapark’ta stand açtı.
Stand çalışması hakkında bilgi veren AGD Giresun Şubesi Başkanı Tahir Karabiber “Haksızlık karşısında sessiz kalmamak, Filistin meselesi hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek, Filistin halkının yanında olduğumuzu onlara hissettirmek için dayanışma çadırını kurduk. Kınamalarla, basın açıklamalarıyla, mitinglerle geçiştirilemeyecek bir boyuta ulaşmış olan bu saldırılar karşısında elbette oturamayız, rahatça yaşamımıza devam edemeyiz. Kardeşlerimiz için dua etmenin yanında fiili olarak yapabileceğimiz ne varsa onları da yapmanın gayretindeyiz. Bizler inanıyoruz ki Filistin en yakın zamanda özgürlüğüne kavuşacak, zalimler yaptıklarının hesabını mutlaka verecek. Dileğimiz odur ki tüm bunlar bizim elimizle gerçekleşsin inşallah.” dedi.  Tüm halkımıza ve sivil toplum kuruluşlarına Filistin için dayanışma çağrısı yapan AGD Giresun Başkanı Tahir Karabiber 2-3-4 Kasım 2023 tarihlerinde Atapark’ta Kudüs Hayır Çarşısı düzenleyeceklerini belirterek tüm vatandaşları kermese davet etti. Filistin dayanışma standına  Cansuyu Derneği Giresun Şubesi ve Mirasımız Derneği Giresun Temsilciliği tarafından da destek verilmektedir. Filistin meselesi hakkında bilgilendirme broşürü ve notlarının yanı sıra, Filistin’i tanıtıcı dergi ve kaynakların da bulunduğu stand sabah saat 10 ile akşam saat 9 arasında açıktır. Vatandaşların özellikle genç ve çocukların ilgisini çeken stand ve yanına kurulacak Kudüs Hayır Çarşısı  2-3-4 Kasım 2023 tarihlerinde açık olacaktır.” denildi.
Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi Filistin’e destek ve Filistinlilerle dayanışma ve Filistin meselesi hakkında bilgilendirme için Atapark’ta stand açtı.

Stand çalışması hakkında bilgi veren AGD Giresun Şubesi Başkanı Tahir Karabiber “Haksızlık karşısında sessiz kalmamak, Filistin meselesi hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek, Filistin halkının yanında olduğumuzu onlara hissettirmek için dayanışma çadırını kurduk.

Kınamalarla, basın açıklamalarıyla, mitinglerle geçiştirilemeyecek bir boyuta ulaşmış olan bu saldırılar karşısında elbette oturamayız, rahatça yaşamımıza devam edemeyiz. Kardeşlerimiz için dua etmenin yanında fiili olarak yapabileceğimiz ne varsa onları da yapmanın gayretindeyiz. Bizler inanıyoruz ki Filistin en yakın zamanda özgürlüğüne kavuşacak, zalimler yaptıklarının hesabını mutlaka verecek. Dileğimiz odur ki tüm bunlar bizim elimizle gerçekleşsin inşallah.” dedi. 


Tüm halkımıza ve sivil toplum kuruluşlarına Filistin için dayanışma çağrısı yapan AGD Giresun Başkanı Tahir Karabiber 2-3-4 Kasım 2023 tarihlerinde Atapark’ta Kudüs Hayır Çarşısı düzenleyeceklerini belirterek tüm vatandaşları kermese davet etti.
Filistin dayanışma standına  Cansuyu Derneği Giresun Şubesi ve Mirasımız Derneği Giresun Temsilciliği tarafından da destek verilmektedir.


Filistin meselesi hakkında bilgilendirme broşürü ve notlarının yanı sıra, Filistin’i tanıtıcı dergi ve kaynakların da bulunduğu stand sabah saat 10 ile akşam saat 9 arasında açıktır.
Vatandaşların özellikle genç ve çocukların ilgisini çeken stand ve yanına kurulacak Kudüs Hayır Çarşısı  2-3-4 Kasım 2023 tarihlerinde açık olacaktır.” denildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.