3 inek çamurda mahsur kaldı! İş makinesiyle kurtarıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 04.04.2024 - 10:23, Güncelleme: 04.04.2024 - 10:33 1935+ kez okundu.
 

3 inek çamurda mahsur kaldı! İş makinesiyle kurtarıldı

Düzce'nin Yığılca ilçesinde, çamurda mahsur kalan ve iş makinesiyle kurtarılan 3 inek sahibine teslim edildi.
Hecinler köyü yayla yolunda çamura saplanan 3 ineğini kendi çabasıyla kurtaramayan Ahmet Arıcı, bölgede yol çalışması yapan İl Özel İdaresi ekipleri ve köylülerden yardım istedi. Bunun üzerine ekipler ve köylüler, kepçeye bağladıkları halat yardımıyla yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucunda hayvanları kurtardı. Hayvanlarını teslim alan Arıcı, görevlilere ve vatandaşlara teşekkür etti.
Düzce'nin Yığılca ilçesinde, çamurda mahsur kalan ve iş makinesiyle kurtarılan 3 inek sahibine teslim edildi.

Hecinler köyü yayla yolunda çamura saplanan 3 ineğini kendi çabasıyla kurtaramayan Ahmet Arıcı, bölgede yol çalışması yapan İl Özel İdaresi ekipleri ve köylülerden yardım istedi.

Bunun üzerine ekipler ve köylüler, kepçeye bağladıkları halat yardımıyla yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucunda hayvanları kurtardı.

Hayvanlarını teslim alan Arıcı, görevlilere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.