1926 Bulancakspor’da karate dönemi başladı
1926 Bulancakspor, Bulancak gençliğini sporla buluşturma hedefi doğrultusunda yeni bir adım attı.
Kulüp bünyesinde Karate Okulu açılırken, 5 yaş ve üzeri çocuklar için kayıtların başladığı duyuruldu.
1926 Bulancakspor, altyapıya yönelik yatırımlarının yanı sıra farklı spor branşlarını da kulüp bünyesine kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Karate Okulu’nun faaliyete geçirilmesi için çalışmalar tamamlandı.
Kulüp, kariyerinde birçok uluslararası turnuvada dereceler elde eden antrenör Sinem Altındaş Abanuz ile anlaşma sağladı. Taraflar arasında imzaların atılmasının ardından 1926 Bulancakspor Karate Okulu için kayıt süreci başladı.
Kulüp Başkanı Fatih Alparslan, yeni branşın Bulancak gençliği için önemli bir adım olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günde ‘Bulancak gençliğimizi sporla buluşturacağız’ demiştik. Altyapımıza verdiğimiz kaynakların yanı sıra kulübümüz bünyesinde Karate Okulu açılması konusunda da girişimlerimizi başlattık. Kariyerinde birçok uluslararası turnuvada dereceler elde etmiş antrenörümüz Sinem Altındaş Abanuz hocamız ile karşılıklı imzalarımızı attık.” dedi.
Alparslan, 5 yaşından itibaren tüm çocukları 1926 Bulancakspor Karate Okulu’na davet ederek, “Geleceğimiz olan çocuklarımız için spora yatırım yapmaya, yeni branşlar kazandırmaya ve Bulancak gençliğini sporla buluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Karate Okulu’nda çocukların sporla birlikte disiplin, özgüven ve kişisel gelişim açısından da desteklenmesi hedeflenirken, kayıtların başladığı bildirildi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Öner Hekim’den Hekim Süt için Ordu’da önemli temas
Görüntüle →İlginizi Çekebilir











