1903 Giresun Beşiktaşlılar Derneği'nden Yeniyolspor’a Tebrik Mesajı
1903 Giresun Beşiktaşlılar Derneği'nden Yeniyolspor’a Tebrik Mesajı
1903 Giresun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Topçuoğlu, Yeniyolspor’un Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesi sonrası yaptığı açıklamada duygularını paylaştı.
Topçuoğlu, çocukluk yıllarının geçtiği, anılarını biriktirdiği mahallenin takımı Yeniyolspor’un elde ettiği tarihi başarıdan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk yaşadığını belirtti.
Topçuoğlu, “ 1903 Giresun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı olarak, doğup büyüdüğüm, çocukluk anılarımı biriktirdiğim mahallenin takımı olan Yeniyolspor'umuzun, büyük bir emek ve inançla Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesini tarifsiz bir gurur ve mutlulukla kutluyorum” dedi.
Bu başarının arkasında büyük bir emek, özveri ve inanç olduğuna dikkat çeken Topçuoğlu, “Bu tarihi başarıda emeği geçen tüm sporcularımıza, teknik heyetimize ve yönetimimize gönülden teşekkür ediyorum. Bizlere bu gururu yaşattığınız için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu süreçte tribünde takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımızı da ayrıca kutluyorum. BAL Ligi'nde de aynı inanç ve mücadeleyle yolunuza devam edeceğinize olan inancım sonsuz. Yeniyol'un evladı olarak her zaman yanınızdayım! Başarılarınız daim olsun!” ifadelerini kullandı.
Topçuoğlu, Yeniyolspor’un elde ettiği bu zaferin sadece bir sportif başarı değil, aynı zamanda Giresun futboluna moral ve heyecan kattığını da sözlerine ekledi. Mahallesinin takımını Bölgesel Amatör Lig’de izlemek için sabırsızlandığını belirten Topçuoğlu, camiaya başarı dolu bir sezon diledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.