19 Mayıs’a ilk kadın muhtar

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2024 - 16:37, Güncelleme: 01.04.2024 - 16:40 6160+ kez okundu.
 

19 Mayıs’a ilk kadın muhtar

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde yerel seçimde oturduğu mahalleden aday olan Kübra Fermanlı Engizli, ilçesinin ilk kadın muhtarı oldu.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için muhtar adayı olan Kübra Fermanlı Engizli (34), yapılan seçimde 127 oy alarak 4 erkek rakibini geride bırakıp, Yukarı Engiz Mahallesi’nde muhtar seçildi. Engizli, böylece ilçesinin ilk kadın muhtarı oldu. Muhtar seçildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Engizli, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde çıkmış olduğum muhtarlık yolumda beni yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen mahalle sakinlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Devlet, kamu ve kuruluş imkânlarından yararlanarak mahallem için elimden gelen her şeyin en iyisini yapacağım. 19 Mayıs’ımızın ilk kadın muhtarı olarak onur duyuyorum” dedi.
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde yerel seçimde oturduğu mahalleden aday olan Kübra Fermanlı Engizli, ilçesinin ilk kadın muhtarı oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için muhtar adayı olan Kübra Fermanlı Engizli (34), yapılan seçimde 127 oy alarak 4 erkek rakibini geride bırakıp, Yukarı Engiz Mahallesi’nde muhtar seçildi. Engizli, böylece ilçesinin ilk kadın muhtarı oldu.

Muhtar seçildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Engizli, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde çıkmış olduğum muhtarlık yolumda beni yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen mahalle sakinlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Devlet, kamu ve kuruluş imkânlarından yararlanarak mahallem için elimden gelen her şeyin en iyisini yapacağım. 19 Mayıs’ımızın ilk kadın muhtarı olarak onur duyuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.