1 kişiyi öldüren, 3 kişiyi yaralayan zanlılar adliyede

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2023 - 13:33, Güncelleme: 20.11.2023 - 13:37 4098+ kez okundu.
 

1 kişiyi öldüren, 3 kişiyi yaralayan zanlılar adliyede

Samsun’un Bafra ilçesinde kahvehanede çıkan çatışmada 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı olayın zanlısı 3 kişi adliyeye sevk edildi.
Dün Dededağ Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Burhan Boz ile Emrah Demir arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar silahları ile birbirlerine ateş etti. Çatışmada Burhan Boz, Emrah Demir ve kahvehane önünde oturan Erdal Doğan ile Yaşar Doğan yaralandı. Yaralılardan Yaşar Doğan kaldırıldığı Bafra Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan Sefa Boz, Doğukan Güneş ve tedavisi tamamlanan Burhan Boz, çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında Bafra Adliyesine sevk edildi.
Samsun’un Bafra ilçesinde kahvehanede çıkan çatışmada 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı olayın zanlısı 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Dün Dededağ Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Burhan Boz ile Emrah Demir arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar silahları ile birbirlerine ateş etti. Çatışmada Burhan Boz, Emrah Demir ve kahvehane önünde oturan Erdal Doğan ile Yaşar Doğan yaralandı. Yaralılardan Yaşar Doğan kaldırıldığı Bafra Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan Sefa Boz, Doğukan Güneş ve tedavisi tamamlanan Burhan Boz, çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında Bafra Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.