Yaşarlar Grup'tan 23 Nisan'da Çocuklara Renkli Bir Kutlama

GÜNDEM 23.04.2024 - 11:52, Güncelleme: 23.04.2024 - 11:52 1519 kez okundu.
 

Yaşarlar Grup'tan 23 Nisan'da Çocuklara Renkli Bir Kutlama

Bulancak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Yaşarlar Grup'un İstikbal ve Beko bayisi ile doruğa çıktı!
Yaşarlar Grup'un Bulancak'taki İstikbal ve Beko bayisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz kılmak için özel bir stant kurdu. Bu stantta çocuklar için balon, bayrak, boyama kitabı ve kalem dağıtılarak bayram coşkusu doruğa taşındı. İşyeri çalışanları, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünde çocukları mutlu etmenin ve heyecanlarını paylaşmanın en büyük mutlulukları olduğunu ifade etti. Bu anlamlı jest, Bulancak'ta bayram ruhuna katkıda bulunarak çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Yaşarlar Grup'un bu duyarlı davranışı, Bulancak'ta 23 Nisan'ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda çocuklara umut ve neşe aşılayan özel bir gün olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
Bulancak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Yaşarlar Grup'un İstikbal ve Beko bayisi ile doruğa çıktı!

Yaşarlar Grup'un Bulancak'taki İstikbal ve Beko bayisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz kılmak için özel bir stant kurdu. Bu stantta çocuklar için balon, bayrak, boyama kitabı ve kalem dağıtılarak bayram coşkusu doruğa taşındı.

İşyeri çalışanları, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünde çocukları mutlu etmenin ve heyecanlarını paylaşmanın en büyük mutlulukları olduğunu ifade etti. Bu anlamlı jest, Bulancak'ta bayram ruhuna katkıda bulunarak çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Yaşarlar Grup'un bu duyarlı davranışı, Bulancak'ta 23 Nisan'ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda çocuklara umut ve neşe aşılayan özel bir gün olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.