Terazi Sokak 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

GÜNDEM 23.04.2024 - 12:23, Güncelleme: 23.04.2024 - 13:43 3858 kez okundu.
 

Terazi Sokak 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

Bulancak Terazi Sokak’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Terazi Sokak’ta düzenlenen kutlamaya Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Korkut, Bulancak Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Terazi Sokak esnafı ve çok sayıda çocuk katıldı. Kutlamada çocuklar için hazırlanan özel etkinlikler büyük ilgi gördü. Kukla gösterisi ve ikramlar ile çocuklar keyifli vakit geçirirken, Terazi Sokak esnafı da bu anlamlı günde çocuklara hediyeler dağıttı.
Bulancak Terazi Sokak’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Terazi Sokak’ta düzenlenen kutlamaya Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Korkut, Bulancak Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Terazi Sokak esnafı ve çok sayıda çocuk katıldı.

Kutlamada çocuklar için hazırlanan özel etkinlikler büyük ilgi gördü. Kukla gösterisi ve ikramlar ile çocuklar keyifli vakit geçirirken, Terazi Sokak esnafı da bu anlamlı günde çocuklara hediyeler dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.