Sarıgöller’den 100. Yılda anlamlı proje!

GÜNDEM 15.04.2024 - 17:15, Güncelleme: 15.04.2024 - 17:38 3697 kez okundu.
 

Sarıgöller’den 100. Yılda anlamlı proje!

Sarıgöller Ordu, Giresun ve Bulancak 100. Yıl etkinlikleri ve sosyal sorumluluk kapsamında ‘23 NİSAN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İçin Resim Yarışması düzenliyor.
Bulancak Sarıgöller Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sarıgöl, sosyal sorumluluk kapsamında Ordu, Giresun ve Bulancak’ta İlkokul öğrencilerinin yaratıcılıklarını sergilemelerini teşvik etmek ve milli bayramı coşkuyla kutlamak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini açıkladı. Sarıgöller 100. Yıl etkinlikleri ve sosyal sorumluluk kapsamında açıklama yapan Semih Sarıgöl, “Yarışma, 23 Nisan ruhunu ve milli değerleri ön plana çıkaran bir tema üzerine odaklanacak. Öğrenciler, kendi perspektiflerinden bu özel günü resimlerine yansıtarak katılacaklar. Yarışma, öğrencilere sanatsal yeteneklerini geliştirme fırsatı sunarken, aynı zamanda milli bayramın önemini vurgulamayı amaçlıyoruz. İnanıyorum ki yarışmanın öğrenciler arasında heyecan yaratacağı ve katılımın oldukça yoğun olmasını bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimizle birlikte öğrencilerin 23 Nisan ruhunu ve milli değerleri nasıl algıladıklarını görmek için sabırsızlandığımızı ifade ediyorum” dedi. Yarışmaya son başvurunun 20 Nisan 2024’de olacağı ve yarışma sonuçlarının 23 Nisan günü Sarıgöller’ün sosyal medya hesaplarında paylaşılacağı öğrenildi.
Sarıgöller Ordu, Giresun ve Bulancak 100. Yıl etkinlikleri ve sosyal sorumluluk kapsamında ‘23 NİSAN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İçin Resim Yarışması düzenliyor.

Bulancak Sarıgöller Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sarıgöl, sosyal sorumluluk kapsamında Ordu, Giresun ve Bulancak’ta İlkokul öğrencilerinin yaratıcılıklarını sergilemelerini teşvik etmek ve milli bayramı coşkuyla kutlamak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini açıkladı.

Sarıgöller 100. Yıl etkinlikleri ve sosyal sorumluluk kapsamında açıklama yapan Semih Sarıgöl, “Yarışma, 23 Nisan ruhunu ve milli değerleri ön plana çıkaran bir tema üzerine odaklanacak. Öğrenciler, kendi perspektiflerinden bu özel günü resimlerine yansıtarak katılacaklar. Yarışma, öğrencilere sanatsal yeteneklerini geliştirme fırsatı sunarken, aynı zamanda milli bayramın önemini vurgulamayı amaçlıyoruz. İnanıyorum ki yarışmanın öğrenciler arasında heyecan yaratacağı ve katılımın oldukça yoğun olmasını bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimizle birlikte öğrencilerin 23 Nisan ruhunu ve milli değerleri nasıl algıladıklarını görmek için sabırsızlandığımızı ifade ediyorum” dedi.

Yarışmaya son başvurunun 20 Nisan 2024’de olacağı ve yarışma sonuçlarının 23 Nisan günü Sarıgöller’ün sosyal medya hesaplarında paylaşılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.