Polis vatandaşı vatandaş da polisini seviyor

GÜNDEM 18.04.2024 - 10:16, Güncelleme: 18.04.2024 - 10:16 1255 kez okundu.
 

Polis vatandaşı vatandaş da polisini seviyor

Manisa polisi vatandaşıyla iç içe gönül gönüle
Gücünü halktan ve kanunlardan alan polis teşkilatı daima mazlumların, muhtaçların ve yardıma ihtiyaç duyanların yanında, kanunları hiçe sayanların, milletin mal ve can güvenliğine kast edenlerin ve vatan hainlerinin karşısında mücadelesini canı pahasına sürdürüyor. Milletinin  emniyetini, güvenliğini, huzurunu sağlamak için gece-gündüz, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakarca çalışan Türk Polisi, 179 yıldan bu yana inandığı ve uğrunda canını seve seve feda ettiği Vatan ve Milletine bağlılığını sadakatle minnetle devam ettiriyor. Kendisine verilen yasal görevlerini aksatmayan, fedakârca çalışmalarını sürdüren Polisimizin, halkla bütünleştiği buluştuğu bir araya geldiği sosyal aktiviteler, samimi ortamlar, bu kardeşliğin sevginin sönmeyen meşalesi. Polis vatandaşını, vatandaşta polisini seviyor. Bu sevgi ve beraberlik asla sönmeyecek. Severek mesleğe giren bu güne kadar, çalıştığı her alan ve bölgede, halkla buluşan, sorunlarını dinleyen, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, bu ilkeyi ve kardeşliği yaşatıyor. Atandığı güzel ve şirin Şehzadeler kentinin insanlarını iş yerinde parkta, sahada ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, dertlerini dinliyor. İl Emniyet Müdürü Aktaş’ın vatandaşla buluşması Manisalıların takdirini kazanıyor. Aktaş’ı aileden biri olarak tanımlıyorlar. Manisa’nın merkezde 57 mahallesi bulunuyor. Aktaş, şimdiye kadar 40 mahalleyi ziyaret etti, mahalle muhtarlarını ve bölgedeki vatandaşlarla esnaflarla bir araya geldi, sohbet etti, dertlerini dileklerini dinledi, bu beraberliğin devam edeceğini belirtti. Manisa Şehzadeler İlçesi Ege Mahallesi Muhtarlığına gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Aktaş, mahalle Muhtarı Mert sefa Çayırlar ile sohbet etti mahalle sorunlarını dinledi. Aktaş;  “bizim parolamız vatandaşın huzuru Polisin gururudur” dedi.
Manisa polisi vatandaşıyla iç içe gönül gönüle

Gücünü halktan ve kanunlardan alan polis teşkilatı daima mazlumların, muhtaçların ve yardıma ihtiyaç duyanların yanında, kanunları hiçe sayanların, milletin mal ve can güvenliğine kast edenlerin ve vatan hainlerinin karşısında mücadelesini canı pahasına sürdürüyor. Milletinin  emniyetini, güvenliğini, huzurunu sağlamak için gece-gündüz, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakarca çalışan Türk Polisi, 179 yıldan bu yana inandığı ve uğrunda canını seve seve feda ettiği Vatan ve Milletine bağlılığını sadakatle minnetle devam ettiriyor.

Kendisine verilen yasal görevlerini aksatmayan, fedakârca çalışmalarını sürdüren Polisimizin, halkla bütünleştiği buluştuğu bir araya geldiği sosyal aktiviteler, samimi ortamlar, bu kardeşliğin sevginin sönmeyen meşalesi.

Polis vatandaşını, vatandaşta polisini seviyor. Bu sevgi ve beraberlik asla sönmeyecek.

Severek mesleğe giren bu güne kadar, çalıştığı her alan ve bölgede, halkla buluşan, sorunlarını dinleyen, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, bu ilkeyi ve kardeşliği yaşatıyor.

Atandığı güzel ve şirin Şehzadeler kentinin insanlarını iş yerinde parkta, sahada ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, dertlerini dinliyor.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’ın vatandaşla buluşması Manisalıların takdirini kazanıyor. Aktaş’ı aileden biri olarak tanımlıyorlar.

Manisa’nın merkezde 57 mahallesi bulunuyor. Aktaş, şimdiye kadar 40 mahalleyi ziyaret etti, mahalle muhtarlarını ve bölgedeki vatandaşlarla esnaflarla bir araya geldi, sohbet etti, dertlerini dileklerini dinledi, bu beraberliğin devam edeceğini belirtti.

Manisa Şehzadeler İlçesi Ege Mahallesi Muhtarlığına gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Aktaş, mahalle Muhtarı Mert sefa Çayırlar ile sohbet etti mahalle sorunlarını dinledi. Aktaş;  “bizim parolamız vatandaşın huzuru Polisin gururudur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.