Piraziz’de fide ekimi gerçekleşti

GÜNDEM 18.04.2024 - 16:27, Güncelleme: 18.04.2024 - 16:27 1524 kez okundu.
 

Piraziz’de fide ekimi gerçekleşti

Piraziz 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Tarım Atölyesinde Fide Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi.
Piraziz kaymakamı Burak Öz, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürü Yunus Aydın ve okul müdürü Atakan Koçhan ve öğrencilerle birlikte Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokuluna kurulan tarım atölyesinde fideler toprakla buluşuyor etkinliğine katıldı. Kaymakam Öz, “Öğrencilerimizin tarımı yaşayarak öğrenmeleri ve uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen bu gibi etkinlikleri önemsiyor emeği geçenlere teşekkür ediyoruz”  
Piraziz 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Tarım Atölyesinde Fide Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi.

Piraziz kaymakamı Burak Öz, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürü Yunus Aydın ve okul müdürü Atakan Koçhan ve öğrencilerle birlikte Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokuluna kurulan tarım atölyesinde fideler toprakla buluşuyor etkinliğine katıldı.

Kaymakam Öz, “Öğrencilerimizin tarımı yaşayarak öğrenmeleri ve uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen bu gibi etkinlikleri önemsiyor emeği geçenlere teşekkür ediyoruz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.