Maskeli soyguncuların yeni görüntüleri ortaya çıktı

GÜNDEM 20.04.2024 - 14:57, Güncelleme: 20.04.2024 - 14:57 5706 kez okundu.
 

Maskeli soyguncuların yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bulancak’ta geçtiğimiz günlerde yaşanan kuyumcu soygununa ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde maskeli iki hırsızın dükkâna girdikten sonra elinde pompalı tüfek olan hırsız dışarıya çıkarak gözcülük yaptığı görülüyor. Gözcülük yapan ve elinde pompalı tüfek olan hırsız yaklaşan vatandaşlara 2 3 el ateş ettiği içerdeki arkadaşına ise elini çabuk tut diyerek kaçtıkları an iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada Suçun faili olduğu değerlendirilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ve Espiye Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildiği açıklanmıştı.
Bulancak’ta geçtiğimiz günlerde yaşanan kuyumcu soygununa ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde maskeli iki hırsızın dükkâna girdikten sonra elinde pompalı tüfek olan hırsız dışarıya çıkarak gözcülük yaptığı görülüyor.

Gözcülük yapan ve elinde pompalı tüfek olan hırsız yaklaşan vatandaşlara 2 3 el ateş ettiği içerdeki arkadaşına ise elini çabuk tut diyerek kaçtıkları an iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada Suçun faili olduğu değerlendirilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ve Espiye Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildiği açıklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.