Manisa emniyet müdürü Aktaş mahalle gezilerini devam ediyor

GÜNDEM 27.04.2024 - 10:52, Güncelleme: 27.04.2024 - 10:52 1698 kez okundu.
 

Manisa emniyet müdürü Aktaş mahalle gezilerini devam ediyor

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını sürdürmesi kapsamında kentin mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarlar ve semt sakinleriyle bir araya geldi sohbet etti sorunları dinledi.
Manisa Şehzadeler, Saruhan Mahallesi Muhtarı İbrahim Tellioğlu, Yunusemre İlçesi, Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Kemal Yumuşak, Yunusemre İlçesi Spil Mahallesi Muhtarı Barış Baş ve 3 mahalleye gerçekleştirdiği ziyarette, mahalle sakinleriyle sohbet etti dileklerini dinledi Aktaş, Polisin her daim vatandaşın yanında olduğunu halkın huzur ve güvenliği için 7/24 saat görev yaptıklarını belirtti. Bu sıcak ziyaretlerden memnun kalan vatandaşlar beklenti ve dilekleri hakkında il Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a bilgi verdiler. Emniyet Huzur ve asayişi teminle mükellef olan Manisa Polisine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Aktaş ziyarette yanlarına gelen çocuklarıda unutmadı onlara çeşitli hediyeler verdi. Emniyet Müdürü Aktaş, Şehzadeler ilçesi Saruhan Mahallesi, Yunusemre İlçesi Spil ve Merkezefendi Mahallesinde sohbetinde Manisa halkının huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmesi için Manisa Emniyet Teşkilatı olarak var gücüyle çalıştıklarını belirtti ve  Aktaş, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Huzur ve asayişi sağlamak için birlikte hareket ediyoruz. Bundan sonra da bu tür ziyaretlerimiz aralıksız devam edecektir” diye konuştu.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını sürdürmesi kapsamında kentin mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarlar ve semt sakinleriyle bir araya geldi sohbet etti sorunları dinledi.

Manisa Şehzadeler, Saruhan Mahallesi Muhtarı İbrahim Tellioğlu, Yunusemre İlçesi, Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Kemal Yumuşak, Yunusemre İlçesi Spil Mahallesi Muhtarı Barış Baş ve 3 mahalleye gerçekleştirdiği ziyarette, mahalle sakinleriyle sohbet etti dileklerini dinledi Aktaş, Polisin her daim vatandaşın yanında olduğunu halkın huzur ve güvenliği için 7/24 saat görev yaptıklarını belirtti.

Bu sıcak ziyaretlerden memnun kalan vatandaşlar beklenti ve dilekleri hakkında il Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a bilgi verdiler. Emniyet Huzur ve asayişi teminle mükellef olan Manisa Polisine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Aktaş ziyarette yanlarına gelen çocuklarıda unutmadı onlara çeşitli hediyeler verdi.

Emniyet Müdürü Aktaş, Şehzadeler ilçesi Saruhan Mahallesi, Yunusemre İlçesi Spil ve Merkezefendi Mahallesinde sohbetinde Manisa halkının huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmesi için Manisa Emniyet Teşkilatı olarak var gücüyle çalıştıklarını belirtti ve  Aktaş, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Huzur ve asayişi sağlamak için birlikte hareket ediyoruz. Bundan sonra da bu tür ziyaretlerimiz aralıksız devam edecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.