Kuyumcu soygununda 3 tutuklama!

ASAYİŞ 19.04.2024 - 21:14, Güncelleme: 19.04.2024 - 21:28 8465 kez okundu.
 

Kuyumcu soygununda 3 tutuklama!

Bulancak'ta gerçekleşen Kuyumcu soygunu sonrası yakalanan şüphelilerden Ethem B., S.C. ve S.T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Perşembe günü Bulancak'ta meydana gelen silahlı kuyumcu soygunu sonrası yakalanarak gözaltına alınan zanlılar sevkedildikleri mahkeme tarafından silahlı yağma, gasp, kişiyi hürriyetinden alıkoyma, güvenliği tehlikeye sokma ve mala zarar verme gibi çeşitli suçlardan tutuklandığı öğrenildi. Tutukluların Espiye Cezaevine sevkedileceği bilgisine ulaşıldı. Konu ile ilgili olarak resmi makamların açıklama yapması bekleniyor.
Bulancak'ta gerçekleşen Kuyumcu soygunu sonrası yakalanan şüphelilerden Ethem B., S.C. ve S.T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Perşembe günü Bulancak'ta meydana gelen silahlı kuyumcu soygunu sonrası yakalanarak gözaltına alınan zanlılar sevkedildikleri mahkeme tarafından silahlı yağma, gasp, kişiyi hürriyetinden alıkoyma, güvenliği tehlikeye sokma ve mala zarar verme gibi çeşitli suçlardan tutuklandığı öğrenildi.

Tutukluların Espiye Cezaevine sevkedileceği bilgisine ulaşıldı.

Konu ile ilgili olarak resmi makamların açıklama yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.