İtfaiye müdürlüğünde hizmet içi eğitim programları devam ediyor

GÜNDEM 26.04.2024 - 13:23, Güncelleme: 26.04.2024 - 13:45 1531 kez okundu.
 

İtfaiye müdürlüğünde hizmet içi eğitim programları devam ediyor

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, personelinin yeteneklerini artırmak ve güncel bilgi ve becerileriyle donatmak amacıyla düzenlediği hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.
Bu doğrultuda, Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ekiplerin en son teknik bilgilere hakim olmalarını sağlamak için düzenli olarak eğitim programları düzenliyor. Son olarak ise, vardiya personellerine yönelik olarak temiz hava solunum cihazı kullanımı, fikrasyon kullanımı ve ekip çalışmasına yönelik olarak eğitim etkinliği yapıldı.  Hizmet içi eğitimler uzmanlar tarafından verilirken, ekipler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve koordinasyonu artırmak için gibi konular da programın önemli bir parçasını oluşturuyor. Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, hizmet içi eğitimlerin personelin motivasyonunu artırdığını belirterek, bu tür eğitimlerin sürekli olarak devam edeceğini bildirdi.  
Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, personelinin yeteneklerini artırmak ve güncel bilgi ve becerileriyle donatmak amacıyla düzenlediği hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.

Bu doğrultuda, Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ekiplerin en son teknik bilgilere hakim olmalarını sağlamak için düzenli olarak eğitim programları düzenliyor.

Son olarak ise, vardiya personellerine yönelik olarak temiz hava solunum cihazı kullanımı, fikrasyon kullanımı ve ekip çalışmasına yönelik olarak eğitim etkinliği yapıldı. 

Hizmet içi eğitimler uzmanlar tarafından verilirken, ekipler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve koordinasyonu artırmak için gibi konular da programın önemli bir parçasını oluşturuyor.

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, hizmet içi eğitimlerin personelin motivasyonunu artırdığını belirterek, bu tür eğitimlerin sürekli olarak devam edeceğini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.