Zamanlama açısından iyi bir galibiyet oldu

SPOR 15.12.2016 - 16:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1826+ kez okundu.
 

Zamanlama açısından iyi bir galibiyet oldu

Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Yücel İldiz,...
..."Gerek içerdeki gerek dışarıdaki maçları iyi değerlendirmemiz lazım ki devre arasında eksiklerimizi tamamlayıp ikinci yarıya umutla bakalım" dedi.TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’un Teknik Direktörü Yücel İldiz, Mersin İdman Yurdu maçıyla kazanamama psikolojisini üzerlerinden attıklarını söyleyerek, "Kazanamama baskısını bu galibiyetle üzerimizden attığımızı düşünüyorum. İyi bir takımımız var. Rakibimiz de kazanmak istiyordu. Zamanlama açısından iyi bir galibiyet oldu. Çok önemli bir puan farkı yok düşündüğümüz yerlerle alakalı. İki tane maçımız kaldı. İkisi de çok çok önemli. Şuanda arkadaşlarım moralli. Gerek içerdeki gerek dışarıdaki maçları iyi değerlendirmemiz lazım ki devre arasında eksiklerimizi tamamlayıp ikinci yarıya umutla bakalım. Sonuç olarak iyi bir sonuç oldu. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Böyle devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  
Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Yücel İldiz,...
..."Gerek içerdeki gerek dışarıdaki maçları iyi değerlendirmemiz lazım ki devre arasında eksiklerimizi tamamlayıp ikinci yarıya umutla bakalım" dedi.
TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’un Teknik Direktörü Yücel İldiz, Mersin İdman Yurdu maçıyla kazanamama psikolojisini üzerlerinden attıklarını söyleyerek, "Kazanamama baskısını bu galibiyetle üzerimizden attığımızı düşünüyorum. İyi bir takımımız var. Rakibimiz de kazanmak istiyordu. Zamanlama açısından iyi bir galibiyet oldu. Çok önemli bir puan farkı yok düşündüğümüz yerlerle alakalı. İki tane maçımız kaldı. İkisi de çok çok önemli. Şuanda arkadaşlarım moralli. Gerek içerdeki gerek dışarıdaki maçları iyi değerlendirmemiz lazım ki devre arasında eksiklerimizi tamamlayıp ikinci yarıya umutla bakalım. Sonuç olarak iyi bir sonuç oldu. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Böyle devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.