Yazar Güçtaş 2. Rize kitap fuarında

GÜNDEM 13.12.2019 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4133+ kez okundu.
 

Yazar Güçtaş 2. Rize kitap fuarında

Rize’de düzenlenen 2. Rize Kitap Fuarı’nda Bulancaklı eğitimci şair ve yazar İsmail Güçtaş, birbirinden değerli 9 kitabını Rizeli okuyucuları için imzaladı.
Rizeli her yaştan okuyucunun yoğun ilgisi ile karşılaşan yazarımız, kitaplarının hak ettiği ilgiyi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Kitap fuarlarının okuyucu ile yazarı bir araya getiren ve okuyucunun nabzının tutulduğu yerler olduğunu söyleyen yazarımız benzer faaliyetlerin ilimizde de düzenlenmesinin önemine dikkat çekti. Yıldız Haber Gazetesi olarak ‘’Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak çalışan İsmail Güçtaş’a yayın hayatında başarılar dileriz.
Rize’de düzenlenen 2. Rize Kitap Fuarı’nda Bulancaklı eğitimci şair ve yazar İsmail Güçtaş, birbirinden değerli 9 kitabını Rizeli okuyucuları için imzaladı.

Rizeli her yaştan okuyucunun yoğun ilgisi ile karşılaşan yazarımız, kitaplarının hak ettiği ilgiyi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Kitap fuarlarının okuyucu ile yazarı bir araya getiren ve okuyucunun nabzının tutulduğu yerler olduğunu söyleyen yazarımız benzer faaliyetlerin ilimizde de düzenlenmesinin önemine dikkat çekti.

Yıldız Haber Gazetesi olarak ‘’Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak çalışan İsmail Güçtaş’a yayın hayatında başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.