‘YAPTIĞIMIZ TÜM ÇALIŞMALAR ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNE YÖNELİK’

SİYASET 08.09.2020 - 16:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2979+ kez okundu.
 

‘YAPTIĞIMIZ TÜM ÇALIŞMALAR ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNE YÖNELİK’

Cadde ve sokaklardaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Giresun Belediyesi, hem yeni açılan imar yollarını, hem de eskiyen ve bozulan yolları asfaltlamaya devam ediyor.
Sıcak asfalt serimleriyle yollardaki kalite standartları yükseltilirken, yol şartları nedeniyle yaşanması muhtemel kaza riski de minimuma düşürülüyor. Bu kapsamda, çalışmalarını Erikliman Mahallesi’nde yoğunlaştıran ekipler; 201 Nolu Sokak, Kültür Sokak, Dikmen Sokak, Manolya Sokak ve Şükrü Sokak’ta asfalt serimi gerçekleştirdi. Yine, şehrimizin yoğunluk yaşayan bölgesi konumundaki Seldeğirmeni Mahallesi Kabacakuz Sokak’ta da asfaltlama çalışması yapıldı. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun büyüyüp geliştikçe artan nüfusla birlikte hizmet alanının genişlediğine dikkat çekerek: “Yaptığımız tüm çalışmalar şehrimizin geleceğine yönelik olarak hayata geçiriliyor. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel ve daha yaşanabilir bir Giresun bırakmanın gayreti ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2020 yılı asfalt atağımız da aralıksız devam ediyor. Şehir merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde belirlediğimiz program dâhilinde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Yap boz gibi bir sistem oluşmasını istemiyoruz. Bugün asfalt döktük, birkaç ay sonra bu asfalt sökülürse olmaz. Hem Belediyenin yani halkın parasını boşa harcamış oluruz hem vatandaşımızı mağdur etmiş oluruz. Onun için asfalt çalışmalarını programlı şekilde yapıyoruz. Giresun bizim dönemimizde hizmete doyacak.” dedi. ‘BAZI MAHALLELERDE GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞIYORUZ’ Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde geniş çaplı çalışma başlattı. Şehrimizin hızla gelişen mahalleleri arasında yer alan bu bölgede, ekipler tarafından yağmur suyu, kanalizasyon hattı ve içme suyu şebekesi çalışması yapılıyor. Çalışmalar kapsamında; 700 ve 1000 metre olmak üzere 600’lük borularla yağmur suyu hattı, 90 ve 100 metre olmak üzere 300’lük borularla ise kanalizasyon hattı yapılıyor. Ayrıca, 3200 metre 300’lük, 1800 metre 160’lık ve 1200 metre 250’lik polietilen borularla da içme suyu şebekesi döşeniyor. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, şehrin birçok yerinde yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi için çalışma yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirterek: “Ekiplerimiz tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi öncelik sırasına alındı. Burası her geçen gün büyüyen, gelişen bir mahallemiz. Ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışma en kısa zamanda tamamlanacaktır.” dedi.
Cadde ve sokaklardaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Giresun Belediyesi, hem yeni açılan imar yollarını, hem de eskiyen ve bozulan yolları asfaltlamaya devam ediyor.

Sıcak asfalt serimleriyle yollardaki kalite standartları yükseltilirken, yol şartları nedeniyle yaşanması muhtemel kaza riski de minimuma düşürülüyor.

Bu kapsamda, çalışmalarını Erikliman Mahallesi’nde yoğunlaştıran ekipler; 201 Nolu Sokak, Kültür Sokak, Dikmen Sokak, Manolya Sokak ve Şükrü Sokak’ta asfalt serimi gerçekleştirdi.

Yine, şehrimizin yoğunluk yaşayan bölgesi konumundaki Seldeğirmeni Mahallesi Kabacakuz Sokak’ta da asfaltlama çalışması yapıldı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun büyüyüp geliştikçe artan nüfusla birlikte hizmet alanının genişlediğine dikkat çekerek: “Yaptığımız tüm çalışmalar şehrimizin geleceğine yönelik olarak hayata geçiriliyor. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel ve daha yaşanabilir bir Giresun bırakmanın gayreti ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2020 yılı asfalt atağımız da aralıksız devam ediyor. Şehir merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde belirlediğimiz program dâhilinde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Yap boz gibi bir sistem oluşmasını istemiyoruz. Bugün asfalt döktük, birkaç ay sonra bu asfalt sökülürse olmaz. Hem Belediyenin yani halkın parasını boşa harcamış oluruz hem vatandaşımızı mağdur etmiş oluruz. Onun için asfalt çalışmalarını programlı şekilde yapıyoruz. Giresun bizim dönemimizde hizmete doyacak.” dedi.

‘BAZI MAHALLELERDE GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞIYORUZ’

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde geniş çaplı çalışma başlattı.

Şehrimizin hızla gelişen mahalleleri arasında yer alan bu bölgede, ekipler tarafından yağmur suyu, kanalizasyon hattı ve içme suyu şebekesi çalışması yapılıyor.

Çalışmalar kapsamında; 700 ve 1000 metre olmak üzere 600’lük borularla yağmur suyu hattı, 90 ve 100 metre olmak üzere 300’lük borularla ise kanalizasyon hattı yapılıyor.

Ayrıca, 3200 metre 300’lük, 1800 metre 160’lık ve 1200 metre 250’lik polietilen borularla da içme suyu şebekesi döşeniyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, şehrin birçok yerinde yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi için çalışma yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirterek: “Ekiplerimiz tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi öncelik sırasına alındı. Burası her geçen gün büyüyen, gelişen bir mahallemiz. Ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışma en kısa zamanda tamamlanacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.