Yakar öğrencilere iyi tatiller diledi

GÜNDEM 18.01.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3025+ kez okundu.
 

Yakar öğrencilere iyi tatiller diledi

İlk ve orta dereceli okullarda yarıyıl sömestri tatili bugün son dersten sonra başlayacak.
Yunus Emre İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, öğrencilere karne dağıttı. Bugün karne alarak yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencilere iyi tatiller dileyen Başkan Yakar, “Karne sonucunuz ne olursa olsun sizler bizim her şeyimizsiniz. Bol eğlenceli, bol kitap okumalı güzel bir tatil geçirmenizi dilerim. Yüzünüzden tebessüm, gönlünüzden iyilik, dualarınızdan bizler eksik olmayalım. Biz, sizi çok seviyoruz, sizler bizim yarınlarımız, umutlu geleceğimizsiniz ”dedi. Bugün karnelerini alacak öğrenciler, Milli eğitim Bakanlığının açıkladığı çalışma takvimine göre, 4 Şubat Pazartesi günü yeniden ders başı yapacaklar.  
İlk ve orta dereceli okullarda yarıyıl sömestri tatili bugün son dersten sonra başlayacak.

Yunus Emre İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, öğrencilere karne dağıttı.

Bugün karne alarak yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencilere iyi tatiller dileyen Başkan Yakar, “Karne sonucunuz ne olursa olsun sizler bizim her şeyimizsiniz. Bol eğlenceli, bol kitap okumalı güzel bir tatil geçirmenizi dilerim. Yüzünüzden tebessüm, gönlünüzden iyilik, dualarınızdan bizler eksik olmayalım. Biz, sizi çok seviyoruz, sizler bizim yarınlarımız, umutlu geleceğimizsiniz ”dedi.

Bugün karnelerini alacak öğrenciler, Milli eğitim Bakanlığının açıkladığı çalışma takvimine göre, 4 Şubat Pazartesi günü yeniden ders başı yapacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.