YAKAR; ‘GÖREVİMİN BAŞINDAYIM’

GÜNDEM 01.07.2019 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2799+ kez okundu.
 

YAKAR; ‘GÖREVİMİN BAŞINDAYIM’

31 Mart seçimlerinin tamamlanmasının ardından yenilenen İstanbul seçimleri nedeniyle İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdüren ve uzun bir süre Bulancak’ta görünmeyen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye TV’de gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Son zamanlarda Bulancak Belediyesine ‘Kayyum’ atandığı iddialarına değinen Başkan Yakar, “Bulancak’ta kayyum diye bir şey söz konusu değildir, Bulancak Belediyesinin batması söz konusu değildir. Ama kayyum olsun seçimle gelemeyen insanların kayyum olsun istekleri vardır. Boşuna heveslenmesinler, onların hevesleri geçmişte kursaklarında kaldığı gibi yine kursaklarında kalmaya devam edecektir. Yine Bulancak Belediyesi borç olarak batsın istiyorlar, onda da hevesleri kursaklarında kalır. Bulancak Belediyesi güçlü bir belediyedir. Seçim öncesi vaat ettiğimiz projelerin takipçisi olacağız. Demokratik yollarla millete kendisini seçtiremeyenler, bizim milletin iradesine saygı duymayanlar istiyorlar ki, ya bu buralarda hizmet etmesin, Bulancak belediyesi batsın, Belediye başkanı görevde olmasın, biz hak etmesek de bizim gibi insanları buraya kayyum olarak atasınlar. Milletten alamadıkları iradeyi yalan konuşarak almak istiyorlar” dedi. Doğalgaz projesinin gecikmiş bir proje olduğunu söyleyen Başkan Yakar, müteahhidin kendisinden kaynaklanan bir gecikme olduğun ifade ederek, önümüzde ki kış çalışmaların tamamlanacağını söyledi. Başkan Yakar, 2. Etap TOKİ Konutları hakkında da açıklamada bulunarak, 340 talep topladıklarını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının dikey mimari değil yatay mimari yapılmasının istediğini ve bu talebi 240’a indirerek yatay mimari olarak projeye devam ettiklerini ifade etti. Sarayburnu Cami çevresi ile kamulaştırmalarında tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Yakar, buranın da Millet Bahçesi olacağını sözlerine ekledi.
31 Mart seçimlerinin tamamlanmasının ardından yenilenen İstanbul seçimleri nedeniyle İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdüren ve uzun bir süre Bulancak’ta görünmeyen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye TV’de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda Bulancak Belediyesine ‘Kayyum’ atandığı iddialarına değinen Başkan Yakar, “Bulancak’ta kayyum diye bir şey söz konusu değildir, Bulancak Belediyesinin batması söz konusu değildir. Ama kayyum olsun seçimle gelemeyen insanların kayyum olsun istekleri vardır. Boşuna heveslenmesinler, onların hevesleri geçmişte kursaklarında kaldığı gibi yine kursaklarında kalmaya devam edecektir. Yine Bulancak Belediyesi borç olarak batsın istiyorlar, onda da hevesleri kursaklarında kalır. Bulancak Belediyesi güçlü bir belediyedir. Seçim öncesi vaat ettiğimiz projelerin takipçisi olacağız. Demokratik yollarla millete kendisini seçtiremeyenler, bizim milletin iradesine saygı duymayanlar istiyorlar ki, ya bu buralarda hizmet etmesin, Bulancak belediyesi batsın, Belediye başkanı görevde olmasın, biz hak etmesek de bizim gibi insanları buraya kayyum olarak atasınlar. Milletten alamadıkları iradeyi yalan konuşarak almak istiyorlar” dedi.

Doğalgaz projesinin gecikmiş bir proje olduğunu söyleyen Başkan Yakar, müteahhidin kendisinden kaynaklanan bir gecikme olduğun ifade ederek, önümüzde ki kış çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Başkan Yakar, 2. Etap TOKİ Konutları hakkında da açıklamada bulunarak, 340 talep topladıklarını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının dikey mimari değil yatay mimari yapılmasının istediğini ve bu talebi 240’a indirerek yatay mimari olarak projeye devam ettiklerini ifade etti.

Sarayburnu Cami çevresi ile kamulaştırmalarında tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Yakar, buranın da Millet Bahçesi olacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.