Vali, şehit ailelerini unutmuyor

GÜNDEM 27.12.2018 - 17:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3402+ kez okundu.
 

Vali, şehit ailelerini unutmuyor

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Şehit Piyade Onbaşı Dursun Buz’un Bulancak’ta ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Şehit Buz’un Bulancak’ta ikamet eden babası Metin Buz ve annesi Memnune Buz’a baş sağlığı dileklerini ileten Vali Sarıfakıoğulları,  aileyle bir süre sohbet etti. 1987 Bulancak doğumlu Şehit Piyade Onbaşı Dursun Buz, 17 Haziran 2008 tarihinde Bingöl'ün Yayladağ İlçesi dağlık arazide bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanmış ve kaldırıldığı Elazığ Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan iki gün sonra şehit olmuştu.  Vali Sarıfakıoğulları’nın şehit ailesini ziyaretine; Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İl Jandarma Komutanı J. Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’da katıldı.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Şehit Piyade Onbaşı Dursun Buz’un Bulancak’ta ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehit Buz’un Bulancak’ta ikamet eden babası Metin Buz ve annesi Memnune Buz’a baş sağlığı dileklerini ileten Vali Sarıfakıoğulları,  aileyle bir süre sohbet etti. 1987 Bulancak doğumlu Şehit Piyade Onbaşı Dursun Buz, 17 Haziran 2008 tarihinde Bingöl'ün Yayladağ İlçesi dağlık arazide bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanmış ve kaldırıldığı Elazığ Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan iki gün sonra şehit olmuştu. 

Vali Sarıfakıoğulları’nın şehit ailesini ziyaretine; Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İl Jandarma Komutanı J. Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.