VALİ, ALO 156’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

GÜNDEM 01.04.2020 - 17:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3195+ kez okundu.
 

VALİ, ALO 156’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Harekât Merkezi bünyesinde bulunan ALO 156 Jandarma çağrı merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Koronavirüs (COVİD-19) salgınını önleme tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığımızca Valiliklere gönderilen genelge ile sokağa çıkmaları kısıtlanmış veya yasaklanmış 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olup da tek başına yaşayan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan vatandaşlarımızın Vefa Sosyal Destek Gurubuna telefonla başvuru yaptıkları ALO 156 Jandarma çağrı merkezini ziyaret ederek, merkeze gelen başvurulara verilen cevapları yerinde denetledi. Vali Sarıfakıoğulları, ALO 156 çağrı hattına gelen taleplerin alınmasını, ilgili birimlere aktarılmasını ve neticelendirilmesi işlemlerini yakından takip ederek, yapılan başvurularla ilgili, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü  Harekat Merkezi bünyesinde ALO 156 Jandarma çağrı hattında görevli personellerden bilgi aldı. Vefa Sosyal Destek Gruplarına yapılan başvurulardan 65 yaş ve üstü ile kronik hasta olup da taleplerinin karşılanması için bir yakını bulunmayan vatandaşlarımızın taleplerinin geciktirilmeden yerine getirilmesi için 112, 155 ve 156 nolu çağrı hatlarında görevli personellerin hassasiyet göstermelerini isteyerek, görevli personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Harekât Merkezi bünyesinde bulunan ALO 156 Jandarma çağrı merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Koronavirüs (COVİD-19) salgınını önleme tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığımızca Valiliklere gönderilen genelge ile sokağa çıkmaları kısıtlanmış veya yasaklanmış 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olup da tek başına yaşayan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan vatandaşlarımızın Vefa Sosyal Destek Gurubuna telefonla başvuru yaptıkları ALO 156 Jandarma çağrı merkezini ziyaret ederek, merkeze gelen başvurulara verilen cevapları yerinde denetledi.

Vali Sarıfakıoğulları, ALO 156 çağrı hattına gelen taleplerin alınmasını, ilgili birimlere aktarılmasını ve neticelendirilmesi işlemlerini yakından takip ederek, yapılan başvurularla ilgili, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü  Harekat Merkezi bünyesinde ALO 156 Jandarma çağrı hattında görevli personellerden bilgi aldı.

Vefa Sosyal Destek Gruplarına yapılan başvurulardan 65 yaş ve üstü ile kronik hasta olup da taleplerinin karşılanması için bir yakını bulunmayan vatandaşlarımızın taleplerinin geciktirilmeden yerine getirilmesi için 112, 155 ve 156 nolu çağrı hatlarında görevli personellerin hassasiyet göstermelerini isteyerek, görevli personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.