UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE YÜRÜYÜŞÜ BUGÜN

GÜNDEM 22.07.2019 - 09:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3499+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE YÜRÜYÜŞÜ BUGÜN

Son yıllarda Dünya genelinde ve ülkemizde artış gösteren ve ölümlere sebep olan uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanıma karşı başlatılan mücadele çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.
Bu konuda Bulancak’ta da ilk kez bir yürüyüş yapılarak kamuoyunun dikkati çekilecek. Bulancak Gençlik Derneğinin düzenlediği ve bazı dernek ve kuruluşlarında destek olduğu Madde Bağımlılığına Karşı Yürüyüş ile Bulancaklılar mücadeleye katılmaya davet edilecek. “Kendine ve Geleceğine İyilik Yapıp Yürüdüğünde Ne Olacağını Gör” teması ile yapılacak yürüyüş bugün saat 15.00’da Bulancak eski cezaevi mevkiinden başlayıp Bulancak Cumhuriyet meydanında sona erecek. Yürüyüş hakkında Bulancak Gençlik Dernek başkanı Süleyman Bayrak, “Bu yürüyüş ile Bulancak’ta son aylarda iyice gündem gelen madde bağımlığının gençlerimiz üzerindeki etkisini ve bunun nasıl önlenebileceğine dair dernek olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde ilk kez bir yürüyüş düzenleyerek insanlarımızın konuya duyarlı olmasını sağlamak istiyoruz. Biz dernek olarak bir adım atacağız. Yetkililer ve vatandaşlarda gerekli desteği verirse çok önemli bir aşama kaydedeceğiz. Bugünkü yürüyüşümüze Bulancaklıları bekliyoruz” dedi.      
Son yıllarda Dünya genelinde ve ülkemizde artış gösteren ve ölümlere sebep olan uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanıma karşı başlatılan mücadele çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.

Bu konuda Bulancak’ta da ilk kez bir yürüyüş yapılarak kamuoyunun dikkati çekilecek.

Bulancak Gençlik Derneğinin düzenlediği ve bazı dernek ve kuruluşlarında destek olduğu Madde Bağımlılığına Karşı Yürüyüş ile Bulancaklılar mücadeleye katılmaya davet edilecek. “Kendine ve Geleceğine İyilik Yapıp Yürüdüğünde Ne Olacağını Gör” teması ile yapılacak yürüyüş bugün saat 15.00’da Bulancak eski cezaevi mevkiinden başlayıp Bulancak Cumhuriyet meydanında sona erecek. Yürüyüş hakkında Bulancak Gençlik Dernek başkanı Süleyman Bayrak, “Bu yürüyüş ile Bulancak’ta son aylarda iyice gündem gelen madde bağımlığının gençlerimiz üzerindeki etkisini ve bunun nasıl önlenebileceğine dair dernek olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde ilk kez bir yürüyüş düzenleyerek insanlarımızın konuya duyarlı olmasını sağlamak istiyoruz. Biz dernek olarak bir adım atacağız. Yetkililer ve vatandaşlarda gerekli desteği verirse çok önemli bir aşama kaydedeceğiz. Bugünkü yürüyüşümüze Bulancaklıları bekliyoruz” dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.