Ülkemizde örnek olan eğitim modellerini uyguluyoruz!

EĞİTİM 11.08.2017 - 05:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2651+ kez okundu.
 

Ülkemizde örnek olan eğitim modellerini uyguluyoruz!

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel,
 "Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefliyorsak bu nüfusu çok iyi tasarlanmış bir eğitimle yetiştirmeliyiz. Bu büyük potansiyeli en iyi şekilde kullanabilmek için eğitimde ciddi atılımlar yapmalıyız" dedi. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel; "Eğer ülke olarak ilerlemek, ekonominizi güçlendirmek, refah seviyenizi artırmak istiyorsanız anaokulundan üniversiteye tüm eğitim altyapınızı, modelinizi, felsefenizi geleceğin dünyasında söz sahibi olacak şekilde güncellemeli ve güçlendirmelisiniz. Biz, Bahçeşehir Koleji olarak üniversitemiz ve uluslararası yapımızdan da aldığımız güçle eğitimde bu değişimi gerçekleştirebiliyoruz. Ülkemizde örnek olan eğitim modelleri uyguluyoruz. Bahçeşehir Koleji kurulduğu günden bu yana dünyayla bütünleşmiş, araştıran, sorgulayan, proje geliştiren ve bu projeleri hayata geçiren gençler yetiştirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda dünyada eğitimde yapılan yenilikleri, geleceğin dünyası için gerekli olan eğitim dinamiklerini sürekli araştıran ve ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda uyarlayan bir eğitim kurumuyuz. Öncü eğitim modelleriyle ülkemizde eğitimin niteliğinin artması için çalışıyor, bu nitelikli eğitimi Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara ulaştırıyoruz. Ülkemizin kalkınmasının ve Endüstri 4.0’a hazır, dünyanın geleceğinde bilim, teknoloji ve sanayi alanında üreten bir toplum yapısına ulaşmamızın yolunun bu nitelikli eğitimin yaygınlaşmasıyla mümkün olacağını düşünüyorum.Özel okullar, kampüslerini, spor tesislerini ve bunun gibi fiziki ortamlarını en iyi şekilde inşa ediyor. Bu nedenle okulun fiziki ortamının özel okul tercihinde ilk etkenlerden biri olmaktan çıktığını görüyoruz. Özel okul tercihlerinde eğitim içeriğinin eskisinden daha önemli hale geldiğini söylemek mümkün. Özel okullarda eğitimin, çağın gereklerini karşılayan ve geleceğin dünyasına hazırlayan bir içerikle, titizlikle planlanması gerekiyor" diye konuştu. 
Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel,

 "Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefliyorsak bu nüfusu çok iyi tasarlanmış bir eğitimle yetiştirmeliyiz. Bu büyük potansiyeli en iyi şekilde kullanabilmek için eğitimde ciddi atılımlar yapmalıyız" dedi.

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel; "Eğer ülke olarak ilerlemek, ekonominizi güçlendirmek, refah seviyenizi artırmak istiyorsanız anaokulundan üniversiteye tüm eğitim altyapınızı, modelinizi, felsefenizi geleceğin dünyasında söz sahibi olacak şekilde güncellemeli ve güçlendirmelisiniz. Biz, Bahçeşehir Koleji olarak üniversitemiz ve uluslararası yapımızdan da aldığımız güçle eğitimde bu değişimi gerçekleştirebiliyoruz. Ülkemizde örnek olan eğitim modelleri uyguluyoruz. Bahçeşehir Koleji kurulduğu günden bu yana dünyayla bütünleşmiş, araştıran, sorgulayan, proje geliştiren ve bu projeleri hayata geçiren gençler yetiştirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda dünyada eğitimde yapılan yenilikleri, geleceğin dünyası için gerekli olan eğitim dinamiklerini sürekli araştıran ve ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda uyarlayan bir eğitim kurumuyuz. Öncü eğitim modelleriyle ülkemizde eğitimin niteliğinin artması için çalışıyor, bu nitelikli eğitimi Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara ulaştırıyoruz. Ülkemizin kalkınmasının ve Endüstri 4.0’a hazır, dünyanın geleceğinde bilim, teknoloji ve sanayi alanında üreten bir toplum yapısına ulaşmamızın yolunun bu nitelikli eğitimin yaygınlaşmasıyla mümkün olacağını düşünüyorum.Özel okullar, kampüslerini, spor tesislerini ve bunun gibi fiziki ortamlarını en iyi şekilde inşa ediyor. Bu nedenle okulun fiziki ortamının özel okul tercihinde ilk etkenlerden biri olmaktan çıktığını görüyoruz. Özel okul tercihlerinde eğitim içeriğinin eskisinden daha önemli hale geldiğini söylemek mümkün. Özel okullarda eğitimin, çağın gereklerini karşılayan ve geleceğin dünyasına hazırlayan bir içerikle, titizlikle planlanması gerekiyor" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.