Türüdüoğlu, Muhtar adaylığını açıkladı

GÜNDEM 19.02.2018 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2702+ kez okundu.
 

Türüdüoğlu, Muhtar adaylığını açıkladı

2019 Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlerde muhtar adayları da adaylıkları açıklamaya başladı.
2019 Mart ayında yapılacak seçimler Bulancak İhsaniye Mahallesi muhtar adaylığını ilk açıklayan isim ise Doğa Piknik sahibi Hüdai Türüdüoğlu oldu. Gazetemize konuşan Muhtar Adayı Türüdüoğlu, "2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde mahalle halkımı temsil edebilmek için İhsaniye Mahallesi adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir" dedi.
2019 Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlerde muhtar adayları da adaylıkları açıklamaya başladı.

2019 Mart ayında yapılacak seçimler Bulancak İhsaniye Mahallesi muhtar adaylığını ilk açıklayan isim ise Doğa Piknik sahibi Hüdai Türüdüoğlu oldu.

Gazetemize konuşan Muhtar Adayı Türüdüoğlu, "2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde mahalle halkımı temsil edebilmek için İhsaniye Mahallesi adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.