Terörün arkasındaki iç ve dış güçleri lanetliyorum

EĞİTİM 12.12.2016 - 16:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2678+ kez okundu.
 

Terörün arkasındaki iç ve dış güçleri lanetliyorum

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,...
..."Alemlere Rahmet olan merhamet peygamberinin doğum gününde İstanbul Beşiktaş’ta teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiğini ve 38 polis ve vatandaşımızın şehit olduğunu ve yaklaşık 155 vatandaşımızın yaralandığını hüzünle öğrenmiş bulunuyorum" dedi.Rektör Coşkun, "Öncelikle bu hain saldırıda hayatını kaybeden polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüştür. Ülkemizde huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere hem güvenlik güçlerimiz hem de halkımız, sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bu alçak saldırının hesabının sorulacağına gönülden inanıyorum. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir. Hiçbir gerekçe güvenlik güçlerimize ve masumlara yönelik saldırıları haklı gösteremez. Huzur ve güvenliğimizi hedef almış bu alçak saldırıyı, PKK, FETÖ veya DAEŞ adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerini, her türlü terörü, teröre destek verenleri ve terörün arkasındaki iç ve dış güçleri lanetliyorum. Ayrıca; doğumu ile cehalet, zulüm, kargaşa ve terör ortamını ilim, adalet, güven ve esenliğe çeviren merhamet peygamberi Hz. Muhammed (sav)’in veladetini tebrik ediyor, insanlığı O’nun merhamet ve hoşgörü dünyasında yaşamaya davet ediyorum" diye konuştu.  
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,...
..."Alemlere Rahmet olan merhamet peygamberinin doğum gününde İstanbul Beşiktaş’ta teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiğini ve 38 polis ve vatandaşımızın şehit olduğunu ve yaklaşık 155 vatandaşımızın yaralandığını hüzünle öğrenmiş bulunuyorum" dedi.
Rektör Coşkun, "Öncelikle bu hain saldırıda hayatını kaybeden polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüştür. Ülkemizde huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere hem güvenlik güçlerimiz hem de halkımız, sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bu alçak saldırının hesabının sorulacağına gönülden inanıyorum. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir. Hiçbir gerekçe güvenlik güçlerimize ve masumlara yönelik saldırıları haklı gösteremez. Huzur ve güvenliğimizi hedef almış bu alçak saldırıyı, PKK, FETÖ veya DAEŞ adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerini, her türlü terörü, teröre destek verenleri ve terörün arkasındaki iç ve dış güçleri lanetliyorum. Ayrıca; doğumu ile cehalet, zulüm, kargaşa ve terör ortamını ilim, adalet, güven ve esenliğe çeviren merhamet peygamberi Hz. Muhammed (sav)’in veladetini tebrik ediyor, insanlığı O’nun merhamet ve hoşgörü dünyasında yaşamaya davet ediyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.