TIĞLI; ‘VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

SİYASET 10.09.2020 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2443+ kez okundu.
 

TIĞLI; ‘VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Bulancak ziyareti kapsamında gazetemizi de ziyaret etti.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız tarafından karşılanan TBMM Katip Üyesi Tığlı, her gittiği ilçede ilk olarak önce Belediyeler, Kaymakamlıklar, Güvenlik Güçleri ile STK’ları ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldığını söyledi. Bulancak’ta da aynı şekilde ziyaret gerçekleştiren Tığlı, Giresun’da yaşanan sel afetinde hayatını kaybeden asker ve vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Giresun’da afetin ardından yaraların sarılması için gerekeni yaptıklarını ifade eden Tığlı, “İlimizde yaşanan bu afet sonrası hem bizim partimiz hem de iktidar partisi olmak üzere bütün partiler ve STK’lar üzerine düşeni yapmıştır. Önceliğimiz böyle bir afetin bir daha yaşanmamasıdır. Bizler siyasetçi olarak halkımızın talep ve önerileri ile sorunlarına çare bulmak zorundayız. Bu yüzden de Ankara’da ki görevimiz haricinde bölgemize gelerek vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Onların talep ve sorunlarını çözebilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Teşkilatlarımız aracılığı vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye ayrıca birebir ziyaretlerimizle vatandaşımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Tığlı’ya CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.  
Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Bulancak ziyareti kapsamında gazetemizi de ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız tarafından karşılanan TBMM Katip Üyesi Tığlı, her gittiği ilçede ilk olarak önce Belediyeler, Kaymakamlıklar, Güvenlik Güçleri ile STK’ları ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldığını söyledi.

Bulancak’ta da aynı şekilde ziyaret gerçekleştiren Tığlı, Giresun’da yaşanan sel afetinde hayatını kaybeden asker ve vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Giresun’da afetin ardından yaraların sarılması için gerekeni yaptıklarını ifade eden Tığlı, “İlimizde yaşanan bu afet sonrası hem bizim partimiz hem de iktidar partisi olmak üzere bütün partiler ve STK’lar üzerine düşeni yapmıştır. Önceliğimiz böyle bir afetin bir daha yaşanmamasıdır. Bizler siyasetçi olarak halkımızın talep ve önerileri ile sorunlarına çare bulmak zorundayız. Bu yüzden de Ankara’da ki görevimiz haricinde bölgemize gelerek vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Onların talep ve sorunlarını çözebilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Teşkilatlarımız aracılığı vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye ayrıca birebir ziyaretlerimizle vatandaşımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Tığlı’ya CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.