Şenlikoğlu’ndan Baro ziyareti

GÜNDEM 19.07.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2238+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu’ndan Baro ziyareti

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu mensubu olduğu, adli tatile giren Giresun Barosunu ziyarette bulunup, yargı mensupları ve adliye çalışanlarıyla sohbet etti.
Baro Başkanı Avukat Soner Karademir ve Baro Yönetimi, yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Şenlikoğlu; ‘’Ben de meslek olarak yıllarca avukatlık yaptım. Hukukun üstünlüğü kavramını her zaman ön planda tutarak hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalıştım.  Belediye olarak üzerimize düşen desteği yapmaya hazırız. Hemşehrilerimizin daha kalite ve hızlı hizmet almaları için çalışan meslektaşlarıma ve tüm yargı mensuplarına iyi tatiller diliyor, Baro Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu. Başkan Şenlikoğlu’na ziyareti sırasında Başkan Yardımcısı Osman Öden ve Meclis Üyesi Serdar Demirkan’da eşlik etti.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu mensubu olduğu, adli tatile giren Giresun Barosunu ziyarette bulunup, yargı mensupları ve adliye çalışanlarıyla sohbet etti.

Baro Başkanı Avukat Soner Karademir ve Baro Yönetimi, yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Şenlikoğlu; ‘’Ben de meslek olarak yıllarca avukatlık yaptım. Hukukun üstünlüğü kavramını her zaman ön planda tutarak hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalıştım.  Belediye olarak üzerimize düşen desteği yapmaya hazırız. Hemşehrilerimizin daha kalite ve hızlı hizmet almaları için çalışan meslektaşlarıma ve tüm yargı mensuplarına iyi tatiller diliyor, Baro Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Başkan Şenlikoğlu’na ziyareti sırasında Başkan Yardımcısı Osman Öden ve Meclis Üyesi Serdar Demirkan’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.