Şenlikoğlu halkla iç içe

GÜNDEM 16.02.2020 - 19:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3318+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu halkla iç içe

Gönül belediyeciliğini her defasında ön planda tutan ve bu doğrultuda hareket eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu şehirdeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor.
Başkan Şenlikoğlu İnönü ve Cemal Gürsel Caddelerinde esnaf ziyaretlerde bulundu ve sık sık vatandaşlarla da sohbet etti. Mahalle mahalle gezerek talepleri yerinde dinleyen ve not alan Şenlikoğlu, vatandaşların memnuniyetini her zaman dikkate alarak çalıştıklarını ve vaat etmiş oldukları projeleri bir bir hayata geçireceklerini bildirerek: “Yönetimimizdeki temel prensibimiz herkesin görüşüne yer vermek. Hizmet ve proje üreterek Giresun’umuzu her açıdan geliştirmek ve daha da büyütmek istiyoruz. Her zaman halkımız ve esnafımızla bir arada olmak bizi son derece mutlu ediyor. Çok çalışarak, çok üreterek hizmetlerimize sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi. Halkımızın hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum. Her ne kadar iş yoğunluğumuz olsa da şehrimizin insanlarıyla iç içe olmak bizlere keyif veriyor.” dedi.
Gönül belediyeciliğini her defasında ön planda tutan ve bu doğrultuda hareket eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu şehirdeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Başkan Şenlikoğlu İnönü ve Cemal Gürsel Caddelerinde esnaf ziyaretlerde bulundu ve sık sık vatandaşlarla da sohbet etti.

Mahalle mahalle gezerek talepleri yerinde dinleyen ve not alan Şenlikoğlu, vatandaşların memnuniyetini her zaman dikkate alarak çalıştıklarını ve vaat etmiş oldukları projeleri bir bir hayata geçireceklerini bildirerek: “Yönetimimizdeki temel prensibimiz herkesin görüşüne yer vermek. Hizmet ve proje üreterek Giresun’umuzu her açıdan geliştirmek ve daha da büyütmek istiyoruz. Her zaman halkımız ve esnafımızla bir arada olmak bizi son derece mutlu ediyor. Çok çalışarak, çok üreterek hizmetlerimize sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi. Halkımızın hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum. Her ne kadar iş yoğunluğumuz olsa da şehrimizin insanlarıyla iç içe olmak bizlere keyif veriyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.