ŞEHRİMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK

SİYASET 29.11.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2144+ kez okundu.
 

ŞEHRİMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ilimizin en eski mekânlarından, özellikle fındık alışverişinin yapıldığı Fındık Pazarı mevkiinde esnaflar ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Yaklaşık 8 aydır Giresun Belediyesi olarak şehrin uzun süredir beklediği hizmetlerle alakalı çalışmalar yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Şenlikoğlu konuşmasında şunları söyledi; “Giresun Belediyesi olarak yıllardır bu şehirde olması gereken fakat bu zamana kadar yapılmayan birçok hizmeti yapacağız. Hem Ankara ve Giresun ayağında yoğun bir tempomuz var Sizlerin huzuruna seçim zamanı çıktığımızda hangi sözleri vermişsek o sözleri yerine getirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önümüzde birçok sıkıntı ve problem var. Bunları da sizlerin desteği ile tek tek aşacağız.” DAL- ÇIK PROJE İHALESİ YAPILDI “Şehrimizin trafik probleminin çözümünde çok önemli bir projemiz var. Dal-Çık. Bu projemizin bir hafta önce Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları tarafından proje ihalesi yapıldı. Bir süre sonra proje ekibi şehrimize gelip araç geçişleriyle ilgili kısmın nasıl olacağına karar verecek. Teknik çalışmanın akabinde de problemin çözümü için şehirden geçen trafiğin transit olarak geçmesini sağlayacak birçok çözüm önerimiz var.” YENİ BELEDİYE BİNASI HİZMETE GİRECEK “Belediyemizle ilgili birçok yerlerde çeşitli hizmet veriyoruz. Belediyemizin tüm birimlerin bir arada olacağı yeni bir binaya geçeceğiz. Eski İl Özel İdare binasını kiralayarak belediyemize kazandırdık. Bu binayı tek bir hizmet binası şeklinde dizayn edeceğiz. Kısa bir zaman içerisinde tüm tadilatları yapılarak taşınma işlemini yapacağız.” ŞEHRİN GİRİŞİ AÇILIYOR “Şehrimizin ana girişinde birtakım düzenlemeler yapmayı planladık. Bulancak Durağı bölgesinde bulunan balıkçı esnaflarımızla ilgili bölgeyi yeniden dizayn edeceğiz. Aynı bölge içerisinde bazı kamulaştırmalarımız oldu. Ücretleri ödendi. Ayrıca Osman Ağa anıtının bulunduğu mevcut parkı yeniden düzenlemesini yapacağız. Araç yolunu genişleterek bölgedeki trafiği rahatlatacağız. Planladığımız çalışmamızı da inşallah kısa sürede başlatacağız.” SAHİLLERİMİZİ YENİDEN DÜZENLİYORUZ “Sahillerimizi yeniden düzenliyoruz. Malum sahillerimizde bulunan birçok yer belediyeye ait değildi. Şu anda Botanik Bahçe’yi, 15 Temmuz’u ve Gençlik Merkezi’ni devraldık. Bunlar haricinde yine plajlar bölgesinde işgalleri kaldırıyoruz, kaldırmaya da devam edeceğiz. Bazı arkadaşlarımız plajlar bölgesinde işgallerini devam ettirse de bunlara müsaade etme durumumuz asla söz konusu değildir. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız bölgedeki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra plajlar bölgesini yaz ayına hizmete açmak.” Başkan Şenlikoğlu yapmış olduğu konuşmaların ardından bölge esnafı ile sohbet edip, işlerinde kolaylıklar diledi.  
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ilimizin en eski mekânlarından, özellikle fındık alışverişinin yapıldığı Fındık Pazarı mevkiinde esnaflar ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Yaklaşık 8 aydır Giresun Belediyesi olarak şehrin uzun süredir beklediği hizmetlerle alakalı çalışmalar yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Şenlikoğlu konuşmasında şunları söyledi;

“Giresun Belediyesi olarak yıllardır bu şehirde olması gereken fakat bu zamana kadar yapılmayan birçok hizmeti yapacağız. Hem Ankara ve Giresun ayağında yoğun bir tempomuz var Sizlerin huzuruna seçim zamanı çıktığımızda hangi sözleri vermişsek o sözleri yerine getirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önümüzde birçok sıkıntı ve problem var. Bunları da sizlerin desteği ile tek tek aşacağız.”

DAL- ÇIK PROJE İHALESİ YAPILDI

“Şehrimizin trafik probleminin çözümünde çok önemli bir projemiz var. Dal-Çık. Bu projemizin bir hafta önce Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları tarafından proje ihalesi yapıldı. Bir süre sonra proje ekibi şehrimize gelip araç geçişleriyle ilgili kısmın nasıl olacağına karar verecek. Teknik çalışmanın akabinde de problemin çözümü için şehirden geçen trafiğin transit olarak geçmesini sağlayacak birçok çözüm önerimiz var.”

YENİ BELEDİYE BİNASI HİZMETE GİRECEK

“Belediyemizle ilgili birçok yerlerde çeşitli hizmet veriyoruz. Belediyemizin tüm birimlerin bir arada olacağı yeni bir binaya geçeceğiz. Eski İl Özel İdare binasını kiralayarak belediyemize kazandırdık. Bu binayı tek bir hizmet binası şeklinde dizayn edeceğiz. Kısa bir zaman içerisinde tüm tadilatları yapılarak taşınma işlemini yapacağız.”

ŞEHRİN GİRİŞİ AÇILIYOR

“Şehrimizin ana girişinde birtakım düzenlemeler yapmayı planladık. Bulancak Durağı bölgesinde bulunan balıkçı esnaflarımızla ilgili bölgeyi yeniden dizayn edeceğiz. Aynı bölge içerisinde bazı kamulaştırmalarımız oldu. Ücretleri ödendi. Ayrıca Osman Ağa anıtının bulunduğu mevcut parkı yeniden düzenlemesini yapacağız. Araç yolunu genişleterek bölgedeki trafiği rahatlatacağız. Planladığımız çalışmamızı da inşallah kısa sürede başlatacağız.”

SAHİLLERİMİZİ YENİDEN DÜZENLİYORUZ

“Sahillerimizi yeniden düzenliyoruz. Malum sahillerimizde bulunan birçok yer belediyeye ait değildi. Şu anda Botanik Bahçe’yi, 15 Temmuz’u ve Gençlik Merkezi’ni devraldık. Bunlar haricinde yine plajlar bölgesinde işgalleri kaldırıyoruz, kaldırmaya da devam edeceğiz. Bazı arkadaşlarımız plajlar bölgesinde işgallerini devam ettirse de bunlara müsaade etme durumumuz asla söz konusu değildir. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız bölgedeki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra plajlar bölgesini yaz ayına hizmete açmak.”

Başkan Şenlikoğlu yapmış olduğu konuşmaların ardından bölge esnafı ile sohbet edip, işlerinde kolaylıklar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.