SEÇİM YATIRIMI, SEÇİM BİTİNCE YARI DA KALDI

GÜNDEM 21.11.2019 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2102+ kez okundu.
 

SEÇİM YATIRIMI, SEÇİM BİTİNCE YARI DA KALDI

Bulancak Sanayi Sitesi esnafları, bırakın ana caddeyi en ufak yağışta dahi alt yapı nedeniyle işyerlerine su basmasından dolayı mağdur olduklarını ifade ettiler.
31 Mart seçimlerine çok kısa bir süre Bulancak Belediyesi tarafından Sanayi Sitesi ana caddesinde yenileme çalışması başlatmıştı. Aradan geçen 9 ayın ardından bu caddede yenileme çalışmalarının devam etmemesi sanayi esnafını mağdur etmeye devam ediyor. Mart ayı başlarında caddede bir tarafında parkeler sökülmüş, yağmur suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına başlanılmıştı. Seçimlerin tamamlanmasının ardından gazetemize şikayette bulunan esnaflar, Sanayi Sitesi ana caddesini ‘yamalı bohça’ya benzeterek, “Seçim öncesi ana caddenin bir tarafı sökülerek betonlama yapıldı. Seçimlerin ardından ise Sanayi Sitesine kimseler uğramaz oldu. Bizim asıl meselemiz ana caddenin güzelleşmesi değil, bloklarda bulunan işyerlerimizin alt yapı sıkıntıdır. En ufak bir yağmur da bile işyerlerimize su basıyor. Hâlbuki seçim öncesi Belediye Başkanı, bölünmüş yol olarak sanayi sitemizin ana caddesinin ışıklandırma, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının da yapılacağını söylemişti. Biz peyzaj değil sanayi sitesinin alt yapısının yapılmasını istiyoruz” dediler.
Bulancak Sanayi Sitesi esnafları, bırakın ana caddeyi en ufak yağışta dahi alt yapı nedeniyle işyerlerine su basmasından dolayı mağdur olduklarını ifade ettiler.

31 Mart seçimlerine çok kısa bir süre Bulancak Belediyesi tarafından Sanayi Sitesi ana caddesinde yenileme çalışması başlatmıştı.

Aradan geçen 9 ayın ardından bu caddede yenileme çalışmalarının devam etmemesi sanayi esnafını mağdur etmeye devam ediyor. Mart ayı başlarında caddede bir tarafında parkeler sökülmüş, yağmur suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına başlanılmıştı. Seçimlerin tamamlanmasının ardından gazetemize şikayette bulunan esnaflar, Sanayi Sitesi ana caddesini ‘yamalı bohça’ya benzeterek, “Seçim öncesi ana caddenin bir tarafı sökülerek betonlama yapıldı. Seçimlerin ardından ise Sanayi Sitesine kimseler uğramaz oldu. Bizim asıl meselemiz ana caddenin güzelleşmesi değil, bloklarda bulunan işyerlerimizin alt yapı sıkıntıdır. En ufak bir yağmur da bile işyerlerimize su basıyor. Hâlbuki seçim öncesi Belediye Başkanı, bölünmüş yol olarak sanayi sitemizin ana caddesinin ışıklandırma, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının da yapılacağını söylemişti. Biz peyzaj değil sanayi sitesinin alt yapısının yapılmasını istiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.