RAMAZANDA ASAYİŞ BERKEMAL’Dİ!

GÜNDEM 07.06.2019 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3061+ kez okundu.
 

RAMAZANDA ASAYİŞ BERKEMAL’Dİ!

Ramazan ayının bitmesi ile birlikte hareketli bir ortama dönen Bulancak’ta ramazan ayı çok sakin geçti.
Yılın on bir ayında asayiş açısından ülke ortalamasında yer alan ilçelerden olan Bulancak’ta ramazanlarda genelde sakin olan ilçemizde bu ramazanda da sıkıntılı bir durum olmadan ramazan bitti. Ramazan bayramı süresince de bir vukuat olmayan ilçemiz de birkaç maddi hasarlı trafik kazası ve bu kazalarda yaralanan birkaç kişi oldu. Bu konu da edindiğimiz bilgilere göre Bulancak’ta, yıl boyunca artış gösteren asayiş olaylarında yüzde 75’e yakın bir azalma olduğu ve ilçe genelinde bir sorun yaşanmadan ramazanın sonuna gelindiği ifade edildi. Konu hakkında görüşlerini muhabirimize aktaran bazı vatandaşlarımız da, “Her zaman Bulancak’ta hayat böyle olsa. Ramazan ayında nerde ise her yerde huzur vardı. Ne bir gürültü, ne tartışma, kavga, çevreyi rahatsız etme, insanlar birbirine karşı saygılı, akşamları iftardan sonra sakinlik aklınıza ne gelirse gayet güzel bir ramazan ayı geçirdik. Sadece trafikte azda olsa kendini bilmez birkaç kişinin yüksek sesle müzik dinlemesi, son hız araç sürmesi gibi olaylar ile karşılaştık. Vatandaşlar olarak ta bu sakinlikten nasiplendik. Ancak ramazan bayramının sonrasında bu sakinliğinin devam etmesini de bekliyoruz. Genelde asayiş olaylarının çok olmadığı Bulancak’ta yılın diğer ayları da ramazan tadında geçsin desek de bu kolay kolay olmayacak gibi” dediler.  
Ramazan ayının bitmesi ile birlikte hareketli bir ortama dönen Bulancak’ta ramazan ayı çok sakin geçti.

Yılın on bir ayında asayiş açısından ülke ortalamasında yer alan ilçelerden olan Bulancak’ta ramazanlarda genelde sakin olan ilçemizde bu ramazanda da sıkıntılı bir durum olmadan ramazan bitti. Ramazan bayramı süresince de bir vukuat olmayan ilçemiz de birkaç maddi hasarlı trafik kazası ve bu kazalarda yaralanan birkaç kişi oldu.

Bu konu da edindiğimiz bilgilere göre Bulancak’ta, yıl boyunca artış gösteren asayiş olaylarında yüzde 75’e yakın bir azalma olduğu ve ilçe genelinde bir sorun yaşanmadan ramazanın sonuna gelindiği ifade edildi. Konu hakkında görüşlerini muhabirimize aktaran bazı vatandaşlarımız da, “Her zaman Bulancak’ta hayat böyle olsa. Ramazan ayında nerde ise her yerde huzur vardı. Ne bir gürültü, ne tartışma, kavga, çevreyi rahatsız etme, insanlar birbirine karşı saygılı, akşamları iftardan sonra sakinlik aklınıza ne gelirse gayet güzel bir ramazan ayı geçirdik. Sadece trafikte azda olsa kendini bilmez birkaç kişinin yüksek sesle müzik dinlemesi, son hız araç sürmesi gibi olaylar ile karşılaştık. Vatandaşlar olarak ta bu sakinlikten nasiplendik. Ancak ramazan bayramının sonrasında bu sakinliğinin devam etmesini de bekliyoruz. Genelde asayiş olaylarının çok olmadığı Bulancak’ta yılın diğer ayları da ramazan tadında geçsin desek de bu kolay kolay olmayacak gibi” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.