Piraziz İlçe MEM videolu toplantı yaptı

06.04.2020 - 10:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3258+ kez okundu.
 

Piraziz İlçe MEM videolu toplantı yaptı

Ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsüne karşı kamu kurum ve kuruluşları kendi çözümleri ile işlerini aksatmıyor.
Piraziz İlçe milli eğitim müdürlüğü de video konferans ile İlçe Okul/Kurum Müdürleri toplantısını COVID-19 tedbirleri kapsamında video konferans yöntemiyle evlerinden gerçekleştirdi. Okullarda alınan hijyen tedbirleri ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca öğretmenlerin, sınıfları ve öğrencileriyle video konferans, sosyal medya ve EBA üzerinden iletişim halinde oldukları ve çalışmaya evden özveriyle devam ettiklerini ifade edildi.  
Ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsüne karşı kamu kurum ve kuruluşları kendi çözümleri ile işlerini aksatmıyor.

Piraziz İlçe milli eğitim müdürlüğü de video konferans ile İlçe Okul/Kurum Müdürleri toplantısını COVID-19 tedbirleri kapsamında video konferans yöntemiyle evlerinden gerçekleştirdi. Okullarda alınan hijyen tedbirleri ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Ayrıca öğretmenlerin, sınıfları ve öğrencileriyle video konferans, sosyal medya ve EBA üzerinden iletişim halinde oldukları ve çalışmaya evden özveriyle devam ettiklerini ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.