Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu projesi kabul edildi

EĞİTİM 08.08.2017 - 06:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3147+ kez okundu.
 

Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu projesi kabul edildi

2017 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101) Faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığına sunulan 3500 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirildi. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 113 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanarak, 85 proje teklifi  yedek olarak belirlendi. Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu 'Değişime ve Dönüşüme Çağrı; 21. Yüzyıl Becerilerinin Eğitime Entegrasyonu' Proje adıyla 21.528,00 AVRO (azami) hibe desteği hak ederek İl genelinde bu kapsamda kabul edilen 3 projeden 1 olarak ilçeyi gururlandırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak yaptığı değerlendirmede, "İlçemizde 21. yüzyıl öğrenme becerilerinin tüm araç, yöntem ve teknikleri azami ölçüde kullanılmaya çalışılmaktadır. Okul ve kurumlarımızda çalışan meslektaşlarımız öğrenme-öğretme faaliyetlerini sadece sınıf-okul dar alanı içine hapsetmek yerine, çocuğun hayatını sürdürdüğü her ortamda devam ettirmeye gayret göstermektedirler. Asıl gelişmenin sürekli öğrenmekten geçtiği bilincinde olan eğitimciler, eğitimin tüm paydaşlarını sürece dahil etme çabası içindeler. Sadece Erasmus+ kapsamında değil, ulusal ve yerel projeler kapsamında da İlçemiz hedef büyüterek ilerlemeye devam ediyor. Çocuğun geleceğine olumlu anlamda dokunan her meslektaşımızı, bu sonucu bize yaşatan emeği geçenleri tebrik ediyoruz" dedi. 
2017 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101) Faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığına sunulan 3500 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirildi. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 113 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanarak, 85 proje teklifi  yedek olarak belirlendi. Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu 'Değişime ve Dönüşüme Çağrı; 21. Yüzyıl Becerilerinin Eğitime Entegrasyonu' Proje adıyla 21.528,00 AVRO (azami) hibe desteği hak ederek İl genelinde bu kapsamda kabul edilen 3 projeden 1 olarak ilçeyi gururlandırdı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak yaptığı değerlendirmede, "İlçemizde 21. yüzyıl öğrenme becerilerinin tüm araç, yöntem ve teknikleri azami ölçüde kullanılmaya çalışılmaktadır. Okul ve kurumlarımızda çalışan meslektaşlarımız öğrenme-öğretme faaliyetlerini sadece sınıf-okul dar alanı içine hapsetmek yerine, çocuğun hayatını sürdürdüğü her ortamda devam ettirmeye gayret göstermektedirler. Asıl gelişmenin sürekli öğrenmekten geçtiği bilincinde olan eğitimciler, eğitimin tüm paydaşlarını sürece dahil etme çabası içindeler. Sadece Erasmus+ kapsamında değil, ulusal ve yerel projeler kapsamında da İlçemiz hedef büyüterek ilerlemeye devam ediyor. Çocuğun geleceğine olumlu anlamda dokunan her meslektaşımızı, bu sonucu bize yaşatan emeği geçenleri tebrik ediyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.