Paramedikler, kutlama etkinliğinde

SAĞLIK 27.12.2016 - 09:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2120+ kez okundu.
 

Paramedikler, kutlama etkinliğinde

Giresun'da görev yapan Acil Tıp Teknisyenleri...
 ...ve Teknikerleri, 22-28 Aralık tarihleri arasında kutlanan ‘Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Haftası’ nedeniyle bir araya geldiler.22 Aralık ‘Paramedik Günü’nde bir araya gelen sağlık çalışanları, hem paramedik gününü, hem de Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılan 4. Uluslararası Paramedik Kongresi ve Ambulans Rallisinde elde ettikleri başarıyı kutladılar. Sağlık personelinin düzenlediği kutlama etkinliğine katılan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Derya Kılıçer, 2016 yılında müdahale edilen Kardiyak Arrest vakalarına en çok giden ve etkin müdahalede bulunan ekibe İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan teşekkür belgelerini verdi. Kutlama etkinliğine Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Halis Yeşil, Eczacılık Şube Müdürü Ali Özdemir, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir ile Eynesil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Şafak Uğur da katıldı.
Giresun'da görev yapan Acil Tıp Teknisyenleri...
 ...ve Teknikerleri, 22-28 Aralık tarihleri arasında kutlanan ‘Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Haftası’ nedeniyle bir araya geldiler.
22 Aralık ‘Paramedik Günü’nde bir araya gelen sağlık çalışanları, hem paramedik gününü, hem de Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılan 4. Uluslararası Paramedik Kongresi ve Ambulans Rallisinde elde ettikleri başarıyı kutladılar. Sağlık personelinin düzenlediği kutlama etkinliğine katılan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Derya Kılıçer, 2016 yılında müdahale edilen Kardiyak Arrest vakalarına en çok giden ve etkin müdahalede bulunan ekibe İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan teşekkür belgelerini verdi. Kutlama etkinliğine Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Halis Yeşil, Eczacılık Şube Müdürü Ali Özdemir, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir ile Eynesil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Şafak Uğur da katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.