Öztürk’ün Şiirleri Uluslararası Şiir Antoloji’sinde

GÜNDEM 30.03.2020 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3672+ kez okundu.
 

Öztürk’ün Şiirleri Uluslararası Şiir Antoloji’sinde

Emekli Emniyet Müdürü, aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Özel Güvenlik Okulları Müdürü Osman Öztürk’ün yazdığı şiirler Almanya Hamburg Yazarlar Derneği 51 şairin şiirlerinden derlenen bir kitap oluşturdu.
Bu kitabın isimde Osman Öztürk’ün şiiri de yer aldı. Osman Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada, “Amansız bir illet yüzünden zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde güzel bir haber aldım. Almanya Hamburg Yazarlar Derneği Onursal Başkanı Gino Leineweber’in editörlüğünü yaptığı, benimle birlikte değişik ülkelerden 51 şairin şiirlerinin yer aldığı uluslararası şiir antolojisi kitabı Almanya’da çıktı. Şiir insanlığın ortak dilidir. Yaşadığımız bu gezegende dilimiz, rengimiz, inançlarımız, düşüncelerimiz ve yurtlarımız ayrı olsa da gözlerimiz ve duygularımız gökkuşağında aynı yedi rengi görür, seçer ve büyülenir. Şiir bizi bütünleştirir, sevgiyi saygıyı, erdemli olmayı, insanca yaşamayı ve mutluluğu güçlendirir. Bu başta Gino Leineweber olmak üzere kitabın çıkmasında emeği geçen tüm şair ve şiir yürekli insanlara teşekkür ediyorum. Bu Coranalı günlerde güzel Türkiye’mizin, eşsiz dünyamızın ve tüm insanlığın bu zalim koronavirüsten bir an önce kurtularak huzur ve sağlığa kavuşmasını diliyorum” dedi.
Emekli Emniyet Müdürü, aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Özel Güvenlik Okulları Müdürü Osman Öztürk’ün yazdığı şiirler Almanya Hamburg Yazarlar Derneği 51 şairin şiirlerinden derlenen bir kitap oluşturdu.

Bu kitabın isimde Osman Öztürk’ün şiiri de yer aldı. Osman Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada, “Amansız bir illet yüzünden zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde güzel bir haber aldım.

Almanya Hamburg Yazarlar Derneği Onursal Başkanı Gino Leineweber’in editörlüğünü yaptığı, benimle birlikte değişik ülkelerden 51 şairin şiirlerinin yer aldığı uluslararası şiir antolojisi kitabı Almanya’da çıktı. Şiir insanlığın ortak dilidir. Yaşadığımız bu gezegende dilimiz, rengimiz, inançlarımız, düşüncelerimiz ve yurtlarımız ayrı olsa da gözlerimiz ve duygularımız gökkuşağında aynı yedi rengi görür, seçer ve büyülenir. Şiir bizi bütünleştirir, sevgiyi saygıyı, erdemli olmayı, insanca yaşamayı ve mutluluğu güçlendirir. Bu başta Gino Leineweber olmak üzere kitabın çıkmasında emeği geçen tüm şair ve şiir yürekli insanlara teşekkür ediyorum. Bu Coranalı günlerde güzel Türkiye’mizin, eşsiz dünyamızın ve tüm insanlığın bu zalim koronavirüsten bir an önce kurtularak huzur ve sağlığa kavuşmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.