Otogar Düğün Salonu yeni yüzü ile hizmete devam ediyor

GÜNDEM 01.08.2019 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5173+ kez okundu.
 

Otogar Düğün Salonu yeni yüzü ile hizmete devam ediyor

Bulancak Otogar Düğün Salonu yenilenen yüzü ile Bulancak’ın sosyal hayatına renk katmaya devam ediyor.
Genç girişimci işletmeci Gökhan Yılmaz ve Kader Yılmaz’la Otogar Düğün salonu yeni sezon öncesi yenilenen yüzüyle büyülüyor. Otogar Düğün Salonu herkese hitap edecek şekilde, konukların konfor ve eğlencesi için her şey düşünülmüş. İşletme sahipleri ortak açıklamada, “Düğün Salonumuzu müşterilerimiz için yeniden dizayn ettik. Konuklarınızı en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz tek adres haline getirdik. Salonumuzda erken rezervasyonlarda kampanya başlattık. Her türlü cemiyet organizasyonu pasta kurabiyeli ve yemek organizasyonlarında kaliteyi artırdık. Bulancak ilçesinin Otogar Düğün Salonu gelişen ve yenilenen alanları ile sosyal hayata katkıda bulunacak her türlü aktiviteye imkan veriyor. Düğün salonu, kafeteryası ile ailelerin çocukları ile birlikte gönül rahatlığıyla eğlenip dinlenebilecekleri nezih mekanlar sunuyor” dedi. Otogar Düğün Salonu Müdürü Elif Gökhan Yılmaz, Müzisyen İsa Ada ve Ahçı Ersin Karamanoğlu Otogar Düğün Salonunda ihtiyacı hissedilen büyük bir boşluğu doldurarak, Bulancaklıların vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Otogar Düğün Salonunu kusursuz hizmet anlayışı ile işleten Kader ve Gökhan Yılmaz, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve halkın beklentileri doğrultusunda gelişmeye açık olduklarını belirtti. Hizmetlerinde her zaman kalite anlayışı hakim olduğunu söyleyen İşletmeciler, “Bu yıl yaptığımız atılımla, geniş kapasiteli düğün salonumuzla halkımızı ağırlamaktan büyük kıvanç duyuyoruz. Mesleğinde deneyimli ve güler yüzlü personelimizle, Bulancak ve çevre halkının düğünlerini yapmaktan büyük mutluluk duyarız” dedi.
Bulancak Otogar Düğün Salonu yenilenen yüzü ile Bulancak’ın sosyal hayatına renk katmaya devam ediyor.

Genç girişimci işletmeci Gökhan Yılmaz ve Kader Yılmaz’la Otogar Düğün salonu yeni sezon öncesi yenilenen yüzüyle büyülüyor. Otogar Düğün Salonu herkese hitap edecek şekilde, konukların konfor ve eğlencesi için her şey düşünülmüş. İşletme sahipleri ortak açıklamada, “Düğün Salonumuzu müşterilerimiz için yeniden dizayn ettik. Konuklarınızı en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz tek adres haline getirdik. Salonumuzda erken rezervasyonlarda kampanya başlattık. Her türlü cemiyet organizasyonu pasta kurabiyeli ve yemek organizasyonlarında kaliteyi artırdık. Bulancak ilçesinin Otogar Düğün Salonu gelişen ve yenilenen alanları ile sosyal hayata katkıda bulunacak her türlü aktiviteye imkan veriyor. Düğün salonu, kafeteryası ile ailelerin çocukları ile birlikte gönül rahatlığıyla eğlenip dinlenebilecekleri nezih mekanlar sunuyor” dedi.

Otogar Düğün Salonu Müdürü Elif Gökhan Yılmaz, Müzisyen İsa Ada ve Ahçı Ersin Karamanoğlu Otogar Düğün Salonunda ihtiyacı hissedilen büyük bir boşluğu doldurarak, Bulancaklıların vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Otogar Düğün Salonunu kusursuz hizmet anlayışı ile işleten Kader ve Gökhan Yılmaz, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve halkın beklentileri doğrultusunda gelişmeye açık olduklarını belirtti. Hizmetlerinde her zaman kalite anlayışı hakim olduğunu söyleyen İşletmeciler, “Bu yıl yaptığımız atılımla, geniş kapasiteli düğün salonumuzla halkımızı ağırlamaktan büyük kıvanç duyuyoruz. Mesleğinde deneyimli ve güler yüzlü personelimizle, Bulancak ve çevre halkının düğünlerini yapmaktan büyük mutluluk duyarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.