'ÖNCELİĞİMİZ; BULANCAK GENÇLİĞİDİR'

GÜNDEM 22.02.2018 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2943+ kez okundu.
 

'ÖNCELİĞİMİZ; BULANCAK GENÇLİĞİDİR'

Geçtiğimiz hafta gazetemizde yer alan Bulancak Kapalı Spor Salonu sorununa Başkan Yakar sahip çıkarak konuyu Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'ye taşıdı.
12 Şubat 2018 tarihli 1156 sayılı gazetemizde manşet haber olarak verdiğimiz 'Bulancak gençliğini hiçe mi sayıyorsunuz' başlıklı haberimizin ardından Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, harekete geçti. Haberimize konu olan olay Bulancak'ın 4 yıldır kullanamadığı Bulancak Kaplı Spor Sahasının olmamasıydı. Haberimizde 2017 yılında tadilat bahanesi ile yıkılan, son 4 yıldır da halkın kullanımında olmayan ve hala daha ne zaman yapılacağı bilinmeyen Bulancak Kapalı Spor Sahası için yetkilileri elini taşın altına koyması için çağrıda bulunmuştuk. Ko9nu ile ilgili olarak Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, hafta içi Milli Savunma Bakanı hemşerimiz Nurettin Canikli’yi ziyaret ederek konu hakkında istete bulundu. Bakan Canikli, Çarşamba günü Giresun'un AK Partili Belediye Başkanlarını makamında kabul ederek, ilçeleriyle ilgili istek ve dileklerini dinledi. Bu kapsamda Başkan Yakar, Bakan Canikli'ye Bulancak Kapalı Spor Salonunu hakkında gerekenin yapılması için istekte bulundu. Gazetemize konuşan Başkan Yakar, "Sayın Bakanımız ve ilimizin ağabeyi Nurettin Canikli'ye ilçemizdeki gelişmeler ve yatırımlarla ilgili bilgiler aktardık. Geçtiğimiz hafta gazetenizde çıkan Kapalı Spor Salonu haberini de yakından takip ediyorduk. Bu vesile ile sayın bakanımıza bu sorunumuzu ilettik. Sayın bakanımızda Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu inşaatının bir an önce yapılması için gerekli talimatları vererek isteklerimizin yerine getirileceğini söyledi. Dolayısıyla Bulancak gençliğine sahip çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Önceliğimiz Bulancak gençliğidir. Bulancak halkı adına sayın Bakanımız Nurettin Canikli'ye teşekkür ederiz" dedi.
Geçtiğimiz hafta gazetemizde yer alan Bulancak Kapalı Spor Salonu sorununa Başkan Yakar sahip çıkarak konuyu Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'ye taşıdı.

12 Şubat 2018 tarihli 1156 sayılı gazetemizde manşet haber olarak verdiğimiz 'Bulancak gençliğini hiçe mi sayıyorsunuz' başlıklı haberimizin ardından Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, harekete geçti.

Haberimize konu olan olay Bulancak'ın 4 yıldır kullanamadığı Bulancak Kaplı Spor Sahasının olmamasıydı. Haberimizde 2017 yılında tadilat bahanesi ile yıkılan, son 4 yıldır da halkın kullanımında olmayan ve hala daha ne zaman yapılacağı bilinmeyen Bulancak Kapalı Spor Sahası için yetkilileri elini taşın altına koyması için çağrıda bulunmuştuk.

Ko9nu ile ilgili olarak Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, hafta içi Milli Savunma Bakanı hemşerimiz Nurettin Canikli’yi ziyaret ederek konu hakkında istete bulundu.

Bakan Canikli, Çarşamba günü Giresun'un AK Partili Belediye Başkanlarını makamında kabul ederek, ilçeleriyle ilgili istek ve dileklerini dinledi.

Bu kapsamda Başkan Yakar, Bakan Canikli'ye Bulancak Kapalı Spor Salonunu hakkında gerekenin yapılması için istekte bulundu.

Gazetemize konuşan Başkan Yakar, "Sayın Bakanımız ve ilimizin ağabeyi Nurettin Canikli'ye ilçemizdeki gelişmeler ve yatırımlarla ilgili bilgiler aktardık. Geçtiğimiz hafta gazetenizde çıkan Kapalı Spor Salonu haberini de yakından takip ediyorduk. Bu vesile ile sayın bakanımıza bu sorunumuzu ilettik. Sayın bakanımızda Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu inşaatının bir an önce yapılması için gerekli talimatları vererek isteklerimizin yerine getirileceğini söyledi. Dolayısıyla Bulancak gençliğine sahip çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Önceliğimiz Bulancak gençliğidir. Bulancak halkı adına sayın Bakanımız Nurettin Canikli'ye teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.