OGM’den, GRÜ’ye ziyaret

GÜNDEM 08.01.2020 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2566+ kez okundu.
 

OGM’den, GRÜ’ye ziyaret

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ve Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Güre Yerleşkesindeki Rektörlük binasında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, daha önce Giresun Orman Bölge Müdürlüğü de yapan Mustafa Özkaya ve Ahmet Güneş’e teşekkür etti. Bölge Müdürlüğü yaptığı dönemde Üniversite ile bazı ortak projelerde yer aldıklarını belirten Özkaya, ziyaret vesilesiyle yeniden Giresun Üniversitesinde bulunmaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Gündeme dair konuların da ele alındığı ziyarette Rektör Can’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem ve Genel Sekreter Ahmet Tevfik Korkmaz eşlik etti.  
Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ve Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Güre Yerleşkesindeki Rektörlük binasında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, daha önce Giresun Orman Bölge Müdürlüğü de yapan Mustafa Özkaya ve Ahmet Güneş’e teşekkür etti.

Bölge Müdürlüğü yaptığı dönemde Üniversite ile bazı ortak projelerde yer aldıklarını belirten Özkaya, ziyaret vesilesiyle yeniden Giresun Üniversitesinde bulunmaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.
Gündeme dair konuların da ele alındığı ziyarette Rektör Can’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem ve Genel Sekreter Ahmet Tevfik Korkmaz eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.