O başkan Piraziz’de

GÜNDEM 27.06.2019 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3542+ kez okundu.
 

O başkan Piraziz’de

31 Mart seçimlerini genç yaşta kazanarak adından sıkça söz ettiren Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, birkaç gündür sürdürdüğü teşekkür ziyaretlerine dün de Piraziz'de devam etti.
Piraziz'de bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Tepe, esnaflara hayırlı kazançlar dileğinde bulundu ve sorunlarını dinledi. Yoğun bir ilginin yaşandığı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tepe, “Gülyalı ilçemizin birçok mahallesi coğrafi konum gereği Piraziz'le daha fazla etkileşim halinde. Dolayısıyla vatandaşlarımızın önemli bir bölümü bu sahayı kullanıyor. Burada yaşayan, esnaflık yapan hemşehrilerimiz var. Piraziz'le iç içe kardeş iki ilçe görünümündeyiz. Bu bağımızı geliştirmeyi sürdüreceğiz. Seçim çalışmaları sırasında tanıştığım vatandaşlarımızla ilişkilerimizi sürdürüp her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi. Esnaf ziyaretlerini Yenimahalle'de sürdüren Başkan Tepe, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’yla birlikte Damla Kuaför'ün açılış etkinliğine de katıldı. Açılış kurdelesini Başkan Görgülüoğlu ile birlikte kesen Başkan Tepe, iş yeri sahibine bereketli bir sezon dileğinde bulundu.
31 Mart seçimlerini genç yaşta kazanarak adından sıkça söz ettiren Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, birkaç gündür sürdürdüğü teşekkür ziyaretlerine dün de Piraziz'de devam etti.

Piraziz'de bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Tepe, esnaflara hayırlı kazançlar dileğinde bulundu ve sorunlarını dinledi.

Yoğun bir ilginin yaşandığı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tepe, “Gülyalı ilçemizin birçok mahallesi coğrafi konum gereği Piraziz'le daha fazla etkileşim halinde. Dolayısıyla vatandaşlarımızın önemli bir bölümü bu sahayı kullanıyor. Burada yaşayan, esnaflık yapan hemşehrilerimiz var. Piraziz'le iç içe kardeş iki ilçe görünümündeyiz. Bu bağımızı geliştirmeyi sürdüreceğiz. Seçim çalışmaları sırasında tanıştığım vatandaşlarımızla ilişkilerimizi sürdürüp her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Esnaf ziyaretlerini Yenimahalle'de sürdüren Başkan Tepe, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’yla birlikte Damla Kuaför'ün açılış etkinliğine de katıldı. Açılış kurdelesini Başkan Görgülüoğlu ile birlikte kesen Başkan Tepe, iş yeri sahibine bereketli bir sezon dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.