Müdür Tosunoğlu HEM’de inceleme yaptı

GÜNDEM 02.08.2019 - 18:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2865+ kez okundu.
 

Müdür Tosunoğlu HEM’de inceleme yaptı

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Zeytinlik Mahallesindeki Giresun Halk Eğitimi Merkezi Ek Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun ile öğretmen, usta öğretici ve kursiyerler de hazır bulundu. Giresun Halk Eğitimi Merkezi Ek Binasında açılan kursları ve kursiyerlerin ortaya çıkardığı ürünlerin sergilendiği ve satışının yapıldığı alanları ziyaret eden Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, yapılan çalışmalar hakkında Müdür Salih Uzun'dan bilgiler aldı. Müdür Tosunoğlu ek hizmet binasının fiziki mekanlarını da gezerek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.  
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Zeytinlik Mahallesindeki Giresun Halk Eğitimi Merkezi Ek Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun ile öğretmen, usta öğretici ve kursiyerler de hazır bulundu.

Giresun Halk Eğitimi Merkezi Ek Binasında açılan kursları ve kursiyerlerin ortaya çıkardığı ürünlerin sergilendiği ve satışının yapıldığı alanları ziyaret eden Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, yapılan çalışmalar hakkında Müdür Salih Uzun'dan bilgiler aldı. Müdür Tosunoğlu ek hizmet binasının fiziki mekanlarını da gezerek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.